Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Blog

Artikelen

De leukste tips: zomer in Nederland

Geplaatst op woensdag 24 juni 2015

Zomer in Nederland
Eindelijk! Zomer! Tijd om plannen te maken voor een dagje uit in Nederland. Trek erop uit met de kinderen of ga een dagje fietsen met uw partner. Lees verder voor de leukste uittips deze zomer:

» Lees meer

Naar boven

Last minute inspiratie om er deze lente op uit te trekken

Geplaatst op maandag 23 maart 2015

Goede Vrijdag, Pasen en Bevrijdingsdag. Lange weekenden, extra vrije dagen, samen genieten met z’n twee of met de hele familie? De lentemaanden zijn fijne maanden om erop uit te trekken. Bekijk hier verrassende activiteiten en de leukste tips, speciaal voor u verzameld:

» Lees meer

Naar boven

De leukste uittips voor de winter

Geplaatst op donderdag 04 december 2014
Foto: China Light festival - Utrecht

Een heerlijke tijd om er op uit te trekken, met z’n tweeën of met het hele gezin. Dit zijn de leukste uittips voor komende winter.

» Lees meer

Naar boven

Citytrip naar Eindhoven

Geplaatst op donderdag 11 september 2014

Ontdek de ‘Lichtstad’ en haar bijzonder creatieve en culturele hart: Strijp-S

» Lees meer

Naar boven

The Fault in Our Stars

Geplaatst op maandag 21 juli 2014


Hazel en Augustus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.


The Fault In Our Stars is gebaseerd op de bestseller De Weeffout in onze sterren van John Green en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde. 

» Lees meer

Naar boven

Green, tee, fairway en rough

Geplaatst op dinsdag 15 juli 2014

Golfen op verschillende banen is zo leuk omdat geen enkele baan hetzelfde is maar wat is eigenlijk de opbouw van een golfbaan?

» Lees meer

Naar boven

In badjas van bed naar bubbelbad

Geplaatst op dinsdag 15 juli 2014

Het is inmiddels een vanzelfsprekendheid voor menig man of vrouw, de sauna hoort erbij. Een vorm van wellness en ook nog eens goed voor lichaam en geest. Heerlijk ontspannen in een relatief luxe omgeving. Bij het bezoeken van een sauna of wellness resort zijn er altijd een aantal regels waar aan gedacht moet worden.  

» Lees meer

Naar boven

Fietsen in Limburg

Geplaatst op donderdag 03 juli 2014

In Limburg verblijven voelt als vakantie. Het landschap en de Limburgse cultuur zijn de moeite waard om te ontdekken en te beleven. 

» Lees meer

Naar boven

De mooiste kastelen van Nederland

Geplaatst op donderdag 03 juli 2014

Nederland telt heel veel prachtige kastelen en landgoederen.  Een groot aantal kastelen is open voor publiek. Het landgoed is bijvoorbeeld omgebouwd tot museum of hotel. Van alle indrukwekkende kastelen zijn deze erg leuk om te bezoeken:

» Lees meer

Naar boven

De meest stijlvolle hotelbars

Geplaatst op vrijdag 20 juni 2014

De hotelbar als uitgaansplek groeit in populariteit. Goede service, bijzondere dranken en een internationale filmische sfeer komen samen in een hotelbar en er hangt binnen no-time het ultieme ‘vakantie-in-eigen-stad’ gevoel bij een van onderstaande luxe hotelbars:  

» Lees meer

Naar boven

(W)hole in one; het golfweekend

Geplaatst op vrijdag 20 juni 2014

Aangenaam weer, de hele dag buiten, een uitdagende baan: golf is een zeer populaire sport. Golfen wordt ook steeds toegankelijker. Toch is het voor veel startende golfers moeilijk om een goed beeld te krijgen wat de sport allemaal te bieden heeft.  

» Lees meer

Naar boven

Top 10 meest bezochte musea in Nederland

Geplaatst op vrijdag 13 juni 2014

Natuurlijk heeft u wel eens een museum in Amsterdam bezocht maar heeft u wel eens gedacht aan een museum in Den Haag, Utrecht of op de Veluwe?

» Lees meer

Naar boven

De leukste stedentrips in Nederland

Geplaatst op dinsdag 03 juni 2014

Amsterdam en Utrecht zijn al sinds jaar en dag de populairste shopsteden van Nederland. Naast deze mooie steden als bestemming voor een dagje uit of weekendje weg zijn er natuurlijk nog veel meer leuke stedentrips. 

» Lees meer

Naar boven

Al eens gedacht aan een fietsvakantie?

Geplaatst op donderdag 08 mei 2014

Wist u dat ruim 670.000 Nederlanders* geregeld op fietsvakantie gaat in eigen land? Niet zo gek want het is ontspannend, plezierig en Nederland heeft zoveel moois te bieden en te ontdekken met de fiets. 

» Lees meer

Naar boven

De Nederlandse High Tea

Geplaatst op vrijdag 02 mei 2014

Nog geen zin in de avondmaaltijd besluit Anna, de zevende Hertogin van Bedford, omstreeks 1840 rond 16:00 uur een lichte maaltijd te nuttigen. Het maal bestond voornamelijk uit zoete lekkernijen als koekjes, cake, brood met boter én verschillende theesoorten. Dit beviel haar zo goed dat ze wat vriendinnen uitnodigde om haar te vergezellen voor haar eetavontuur. Zo werden de originele eetgewoonte van de hertogin al snel overgenomen door de Engelse adel. De populariteit stijgt met de komst van de eerste koffiehuizen in Engeland, aan het einde van de 19e eeuw. Een nieuwe traditie is geboren: de afternoon tea.

» Lees meer

Naar boven

City trip: Lente in Amsterdam!

Geplaatst op donderdag 24 april 2014

Extra lange weekenden, samen genieten met uw familie. De lentemaanden zijn fijne maanden om erop uit te trekken in Amsterdam. Wilt u eens wat anders dan wandelen op de hei of lammetjes aaien? Bekijk hier verrassende activiteiten, allen in en rondom de hoofdstad, speciaal verzameld voor u:

» Lees meer

Naar boven

City trip Den Haag: ontvangst met een écht Haags bakkie...

Geplaatst op vrijdag 04 april 2014

Kent u de beroemde plekken zoals het Binnenhof of het Vredespaleis? Er is echter nog zoveel meer te beleven! Den Haag is een écht bijzonder gezellige stad en ze is dan ook uitgeroepen tot ‘Beste Binnenstad van Nederland 2013-2014’

» Lees meer

Naar boven

Heb je ook zo’n zin om te fietsen?

Geplaatst op woensdag 19 maart 2014

Wapperende haren, vogels fluiten, lekker naar buiten, die heerlijke geur: lente!

» Lees meer

Naar boven

Een goedkope hotelkamer vinden is niet moeilijk; vind zelf de beste deal!

Geplaatst op dinsdag 04 maart 2014

Bookingssites, travel agents, verzamelsites, hotelwebsites, arrangementen, lezersaanbiedingen; de wereld van hotelkamerprijzen is een chaos van verschillende (goedkoopste) prijzen.

» Lees meer

Naar boven

Heerlijk Handig van Hampshire

Geplaatst op vrijdag 26 april 2013

Heerlijk Handig van Hampshire

Hoe maak ik een heerlijke steak tartaar?

» Lees meer

Naar boven

Hampshire fietsrondjes bij RTL4

Geplaatst op vrijdag 22 maart 2013

Hampshire Hotels te zien bij Go Cycling op RTL4

» Lees meer

Naar boven