Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Fietsen in Limburg

In Limburg verblijven voelt als vakantie. Het landschap en de Limburgse cultuur zijn de moeite waard om te ontdekken en te beleven. 

Trek een dagje uit voor kunst en cultuur, ga lekker shoppen, bezoek een van de attracties en eindig de dag lekker ontspannen in een sauna. Maar ga bovenal fietsen! Want Limburg is een van de beste fietsprovincies die ons land rijk is.


Fietsen in Noord-Limburg
Dankzij de goede infrastructuur voor fietsers en het ontbreken van heuvels, is Noord Limburg dé fietsregio bij uitstek. En tijdens het fietsen passeert u de mooiste plekjes die Noord-Limburg te bieden heeft! De vele fietsroutes voeren u door typische dorpjes, langs de Maas door de Peel en Maasduinen.


Fietsen in Zuid-Limburg
Waan u in het buitenland: glooiende groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes afgewisseld met karakteristieke dorpjes, stromende beken met forellen en indrukwekkende vergezichten. Fietsen, wandelen en tussendoor even uitrusten; het kan allemaal in het gezellige - en unieke - Limburgse Heuvelland. Zuid-Limburg is door de bekende beklimmingen zoals de befaamde Cauberg en de Eyserbosweg bekend als fietsgebied bij uitstek.


Wie denkt aan fietsen in Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek.

 

Weekend fietsen in Limburg

 

 Bron: https://www.liefdevoorlimburg.nl/ en http://www.vvvzuidlimburg.nl/te-doen-in-zuid-limburg/wandelen-en-fietsen/

Terug

Artikelen


Naar boven