Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Al eens gedacht aan een fietsvakantie?

Wist u dat ruim 670.000 Nederlanders* geregeld op fietsvakantie gaat in eigen land? Niet zo gek want het is ontspannend, plezierig en Nederland heeft zoveel moois te bieden en te ontdekken met de fiets. 

Fietstocht of rondje
Een fietsvakantie, ook wel fietsarrangement of fietsrondje genoemd , bestaat uit een dagtocht  van gemiddeld 35 km fietsen. Vaak meerdere dagen achter elkaar. Dit kunt u naar eigen inzicht met de routeplanner verlengen of juist verkorten. Zo is er altijd een rondje dat bij u past.

Waar fietst u heen?
Wat dacht u van de WaterReijk route? Waterrijk fietsen van Nationaal Park Weerribben-Wieden naar het Venetië van het noorden: Giethoorn. Fiets over talloze bruggetjes of ruil de pedalen even in voor een boot en verken de omgeving via het water. Fiets vervolgens naar de fietsstad van 2014: Hanzestad Zwolle met haar prachtige historische binnenstad.

En de bagage?
Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Er wordt voor uw koffers of weekendtas gezorgd als u aan het fietsen bent. Voordat u bij uw slaapplek bent, is de bagage er al.

Eindelijk, we zijn er!
Zelfs de meest doorgewinterde fietsfanaat is aan het eind van de dag aan ontspanning toe. Denk aan een sauna, een zwembad of zonnige tuin waar het na een fietstocht heerlijk uitrusten is. ’s Avonds heerlijk dineren en dan vroeg onder de wol; morgen weer zo’n heerlijke tocht. 
 

Bekijk fietsrondjes


 

 

 


* Bron: http://www.fietsplatform.nl/fietsrecreatiemonitor/cijfers

Terug

Artikelen


Naar boven