Menu
Snel boeken:

SPECIALE ACTIE: Hazes ‘terug’ in musical “Hij Gelooft in Mij”

Het verhaal over de volkszanger Andre Hazes. De musical “Hij Gelooft in Mij” geeft een kijkje in het turbulente leven van Andre.

Het verhaal over de volkszanger Andre Hazes. De musical “Hij Gelooft in Mij” geeft een kijkje in het turbulente leven van Andre, zijn verhouding met Rachel en zijn hart voor de stad Amsterdam. Een ontroerend, geestig en aangrijpend verhaal dat slingert tussen Bloed, Zweet en Tranen.

Update september 2014: "Hij Gelooft in Mij" is verlengd tot 2015. Nieuwe arrangementen NU beschikbaar. Klik op onderstaande knop om arrangementen te vinden naar de datum van uw voorkeur. Vragen? E-mail: service@hampshire-hotels.com

Speciale vroegboekactie december 2014
Van maandag 29 september t/m zondag 5 oktober 2014 boekt u bij Hampshire Hotels een speciaal arrangement inclusief overnachting, ontbijt, eerste rangs tickets, reserveringskosten en welkomstdrankje tegen de scherpste tarieven!

Vroegboek nu uw verblijf incl. tickets voor de met 4 awards bekroonde musical 'Hij Gelooft in Mij.'

Inhoud arrangement:

Check beschikbaarheid

 

 


Een belangrijke rol in zowel zijn leven als in deze musical, is weggelegd voor Rachel van Galen. Rotterdamse Rachel werd als 15-jarig meisje verliefd op haar idool Andre Hazes. Ze trouwen, maar is hij werkelijk haar ware liefde of gaat het haar om zijn talent en zijn status?

In de jaren '80 is Joop van den Ende een aantal jaar de manager van Andre geweest. Zij hadden een goede band en bleven contact houden, ook nadat zij niet meer met elkaar werkten. Dit heeft er mede in geresulteerd dat Rachel in 2007 het contract ondertekende van Joop van den Ende theaterproducties.

Op 11 november 2012 ging de musical in première. De recensies die volgden waren lovend:

‘Een must see voor iedereen die ook maar een heel klein beetje van Hazes houdt’ ****** (Metro)

'Extreem invoelbaar drama' ****** (De Volkskrant)


Om u de kans te bieden Andrés favoriete plekjes in Amsterdam te ontdekken en bezoeken, is  Hampshire Hotels een exclusieve partnerschap met de musical aangegaan. De Amsterdamse Hampshire Hotels bieden speciale Hij Gelooft in Mij-arrangementen die een extra dimensie geven aan de beleving van de musical.

Hij Gelooft in Mij, met o.a. Martijn Fischer en Chantal Janzen, is vanaf  november te zien in het DeLamar theater in Amsterdam.

Check beschikbaarheid

 

 

Terug

Artikelen


Naar boven