Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

City trip Den Haag: ontvangst met een écht Haags bakkie...

Kent u de beroemde plekken zoals het Binnenhof of het Vredespaleis? Er is echter nog zoveel meer te beleven! Den Haag is een écht bijzonder gezellige stad en ze is dan ook uitgeroepen tot ‘Beste Binnenstad van Nederland 2013-2014’

‘echt’ Haags
Ontdek zelf wat ‘echt’ Haags is en bezoek het Haags Historisch Museum om kennis te maken met de boeiende geschiedenis van deze hofstad. Het museum is gevestigd aan de Hofvijver in hartje stad. Bekijk schilderijen van Haagse Stadsgezichten, de ontwikkeling van de stad of wat dacht u van de curieuze tong en vinger van de gebroeders De Witt.

Den Haag is ook de stad van de Haagse Ooievaar, ADO en natuurlijk de Koninklijke familie. In Den Haag voelt de familie zich thuis. Ervaar waar zij werken, winkelen en uitgaan. Wie weet loopt u Maxima nog wel tegen het lijf! Drink een kop koffie in een Haagse Koffietent en ontdek: is het Hagenaar of Hagenees? 

Scheveningen
De zon op uw huid voelen, zout proeven, tijd voor ontspanning! Den Haag beschikt over 11 km strand in haar achtertuin. Wat voor weer het ook is, zeker het bezoeken waard.

Haagse hopjes, Haagse bluf of Haags Sjiek. Den Haag is een belevenis.
Aan de langste laan van Nederland, midden in het koninklijk hart van Den Haag en op een steenworp afstand van Scheveningen, slaapt u als een vorst, kijk hier voor de leukste hotels om uw City trip compleet te maken.

 


Overnachten in Den Haag

Terug

Artikelen


Naar boven