Menu
Snel boeken:

Comediner tijdens Amsterdamse Hotelnacht

In het weekend van 12-13 januari 2013 wordt de eerste editie van de Amsterdamse Hotelnacht gelanceerd!

Zo’n 50 Amsterdamse hotels bieden tegen een interessant (lees: verlaagd) tarief hun kamers en suites aan. Naast de mogelijkheid om kennis te maken met de hotels worden er uiteenlopende evenementen georganiseerd. Denk aan het schaatsen op een dakterras, een rondvaart door de Amsterdamse grachten of het dubbel liggen bij een comediner.

De Amsterdamse Hotelnacht is in het leven geroepen nadat iemand een jaar lang in alle Amsterdamse hotels heeft overnacht. Volgens zijn ervaring is er niets leuker dan een vakantie in eigen stad!

Ook Hampshire Hotels doet mee aan deze eerste editie. Er worden allerlei evenementen georganiseerd, waaronder de Culinaire ComedyShow. Stand-up comedian Greg Shapiro geeft een live optreden nadat de gasten eerst hebben genoten van een heerlijk live-cooking buffet bij één van de Hampshire hotelrestaurants.

De hotelrestaurants waar het om gaat zijn;

De rest van de avond voorziet DJ Natasha de gasten van goede muziek voor een sfeervolle Amsterdamse hotelnacht.

Deelnemers voor de Amsterdamse Hotelnacht dienen in bezit te zijn van een ticket. De speciale prijs van deze unieke avond bedraagt €65,-  per persoon. Dit is inclusief de show, het 3-gangenbuffet, huiswijn en water. Wilt u tevens blijven overnachten in een van de Amsterdamse Hampshire Hotels? Dat kan natuurlijk ook.

Reserveer nu het unieke Comediner!

Terug

Artikelen


Naar boven