Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

De meest stijlvolle hotelbars

De hotelbar als uitgaansplek groeit in populariteit. Goede service, bijzondere dranken en een internationale filmische sfeer komen samen in een hotelbar en er hangt binnen no-time het ultieme ‘vakantie-in-eigen-stad’ gevoel bij een van onderstaande luxe hotelbars:  


The Toren (Amsterdam) over de top ingericht, voelt aan als een chique huiskamer. De rust en de kleinschaligheid maken de bar een prettige plek. The Toren is genomineerd voor de Red & Grey Best Hotel Bar Award 2014.

Sebastian's  (Amsterdam). The place to be aan de Keizersgracht – één van de mooiste grachten in het hart van Amsterdam – zit hotel/bar Sebastian’s: een eigentijds 3 sterren boutique-hotel met viersterren service. Beleef deze jazzy bar met een bijzondere, mondaine sfeer, vlakbij de Jordaan. In een trendy jasje is dit een plek waar jong en oud elkaar ontmoet.

Bar 36 Black (Amsterdam) - Pal aan de Amstel, in een kenmerkend steegje zit deze pianobar, een ware beleving in het Amsterdamse nachtleven. Glimmend zwart-rood, comfortabele zitjes, cocktails, champagne en in het middelpunt een vleugel waar geregeld tot in de late uurtjes piano wordt gespeeld.

Bar Americain (Amsterdam) – hoeft eigenlijk verder geen introductie. Geen enkele hotelbar in Amsterdam die zo’n bonte verzameling internationale sterren heeft mogen ontvangen als Bar Americain. Veel beroemdheden bestellen hier een Lemon Jack of Sunset Amore. Niet voor niets is de bar een hotspot voor cocktail minnend Amsterdam. Shaken or stirred, u mag het zeggen.

Apollofirst Bar & Lounge (Amsterdam) – In het Apollofirst – Hampshire Classic zit naast deze bijzondere hotelbar het Apollofirst Theater. De hotelbar ademt dan ook een en al theater: rode pluche stoelen en luxe uitstraling. Voor of na de voorstelling kijkt u uit over de mooiste laan van Amsterdam Oud-Zuid: de Apollolaan.

Bluefinger Lounge (Zwolle) – Modern, luxe en perfecte verzorging. In dit gloednieuwe designhotel zit op de begane grond de strakke lounge met openhaard. Een gewilde locatie onder hotelgasten en Zwollenaren: de Lazy Friday is inmiddels een begrip.

Top Level (Leiden) – Een adembenemend uitzicht in deze rooftopbar. Dé plek om met een cocktail of glas champagne in de hand te genieten van het fenomenale uitzicht over de sleutelstad Leiden. Overigens heeft Hampshire Hotel Fitland – Leiden ook op de 2e verdieping een luxe lounge, bar en DJ Booth genaamd: The Second Level

 

Bekijk bar hotels

 

 

Terug

Artikelen


Naar boven