Menu
Snel boeken:

Picture the City met Instagram Amsterdam 2013

"Picture the city"

Amsterdam staat in de schijnwerpers door de vele jubilarissen en feesten in 2013. Daar wil Hampshire Hotels met  11 hotels in Amsterdam haar steentje aan bijdragen door de Instagram  Amsterdam campagne te lanceren.

Hampshire Hotels roept jou op om met Instagram foto’s te maken van Amsterdam, de hashtags #HampshireHotels, #Amsterdam  en #Morris toe te voegen en vervolgens te delen via jouw social netwerken.

Prijswinnaars
Iedere maand wordt de mooiste foto gekozen en de winnaar wordt beloond met een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-!  De winnaar wordt bekend gemaakt door de jury bestaande uit Hampshire Hotels en Morris Nieuwenhuis. De (Nederlandse) winnaar die ook de hashtag  #Morris heeft toegevoegd maakt kans op een geheel verzorgde VIP avond. Dit bestaat uit een 3-gangen diner bij Café Americain met drie vrienden om vervolgens gratis VIP toegang te krijgen tot een “exclusief” feestje in een populaire club in Amsterdam – af te stemmen met Morris en een overnachting in een Amsterdams Hampshire Hotel ( winnaar afkomstig uit Nederland).

Morris Nieuwenhuis
Morris Nieuwenhuis is dè socialite van Amsterdam en zal fungeren als jurylid voor de Instagram Amsterdam 2013 campagne. Morris is een enorm fan van het upcoming sociale netwerk Instagram, woonachtig in Amsterdam en daarom jurylid voor deze campagne. Iedere maand maakt hij de winnaar bekend via zijn Twitter, Facebook en Instagram kanalen.

The Instagram Room
In 2014 wordt er in een Amsterdams Hampshire Hotel The Instagram Room ingericht! Alle foto's die zijn geupload via Instagram - met bovengenoemde hashtags - worden afgedrukt op fotobehang. Alle winnaars krijgen in 2014 een gratis overnachting aangeboden in deze Instagram hotelkamer!

Wat is Instagram
Instagram is een populair gratis softwareprogramma (app) om foto's, gemaakt met bijvoorbeeld een mobiele telefoon, uit te wisselen. Gebruikers kunnen er foto's mee maken, deze digitaal filteren en uitwisselen op sociale netwerksites, zoals die van Instagram. Instagram levert in tegenstelling tot de standaard langwerpige foto's van mobiele telefoons (met een beeldverhouding van 4:3) vierkante foto's af, net als de Kodak Instamatic en de Polaroidcamera.

Instagram Amsterdam 2013

 

Terug

Artikelen


Naar boven