Menu
Snel boeken:

Kraak de Code bij de Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek 
Swingend de zomer door in Braziliaanse sferen!

Deze 17e editie van de Libelle Zomerweek wordt één keer per jaar gehouden en geeft de Libelle-lezeres een kijkje in de keuken van het favoriete tijdschrift. Wat we wekelijks tegenkomen aan informatie, inspiratie en entertainment kunnen we op de Zomerweek allemaal live meemaken. Het Almeerderstrand wordt binnen enkele weken omgetoverd tot een complete wereld met 14.000 vierkante meter aan tenten, 12.000 vierkante meter looppaden en meer dan 10.000 workshopplaatsen!

Kraak de Code
Hampshire Hotels is vertegenwoordigt met een geweldig mooie stand (3019) waar je "De code" kunt kraken en mooie prijzen kunt winnen. In de stand staat een reusachtige koffer waar de actie wordt afgebeeld op een TV. Op de iPads die in de stand staan kun je de code kraken door vier cijfers in te voeren. Binnen een paar uur word je op de hoogte gebracht of jij één van de gelukkige prijswinnaars bent geworden!

Thema 
Laat je meeslepen in de Braziliaanse sfeer. Dit thema vormt de rode draad voor de vormgeving, de workshops en de aankleding van het terrein. Er is genoeg te beleven! Van workshops, ontmoetingen met de Libelle-columnisten, proeverijen, modeshows, tot interviews en optredens…

Waardering 
Wist je dat de Libelle Zomerweek gemiddeld gewaardeerd wordt met een 7,8 en een meerderheid van de bezoekers zelfs een 8 of hoger geeft!

Duur van een bezoek 
Een gemiddelde bezoeker vertoefd gemiddeld wel zes uur op de Libelle Zomerweek!

Bezoekersprofiel

 

Bezoek stand 3019 van Hampshire Hotels en kraak de code!

Terug

Artikelen


Naar boven