Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

City trip: Lente in Amsterdam!

Extra lange weekenden, samen genieten met uw familie. De lentemaanden zijn fijne maanden om erop uit te trekken in Amsterdam. Wilt u eens wat anders dan wandelen op de hei of lammetjes aaien? Bekijk hier verrassende activiteiten, allen in en rondom de hoofdstad, speciaal verzameld voor u:


Een uitbundig kleurenpalet: de Keukenhof
Tulpen, narcissen, hyacinten. Al die kleuren, miljoenen bloemen. Maar wees er snel bij: door de zachte winter en het vroege voorjaar is de Keukenhof al bijna uitgebloeid!

De oudste dierentuin van Nederland
Bezichtig een wonderlijk proces. Kom naar het Broedmachinehuis in Artis en zie hoe kuikentjes uit hun ei kruipen. De lente is begonnen!

NDSM is dé creatieve hotspot van Amsterdam.
Op de voormalige scheepswerf aan de noorderlijke IJ-oever groeit een ‘selfmade city’ met honderden kunstenaars, creatieve bedrijven, duurzame ondernemers, innovatieve cultuur en media, verrassende horeca en vernieuwende events, op het land en op het water. NDSM is het nieuwe brandpunt voor creatieve stedelijke energie.

Het weekend van de Rollende Keukens
Elk voorjaar keert Het Weekend van de Rollende Keukens terug naar de Amsterdamse Westergasfabriek. Alle smulpapen kunnen zich weer verzamelen voor het mobiele eetfestijn!

Heel bijzonder: de lentesneeuw!
Amsterdam viert in april en mei de lente. Loop de iepenroute met Springsnow – Spring is in the Air. Kijk omhoog! Duizenden dansende gouden iepenzaadjes zijn van betoverende schoonheid. De iep is al eeuwenlang dé boom van Amsterdam. Meer dan 75.000 iepen brengen ’t groen op de grachten, de natuur in de stad én elk jaar het feest van die wervelende iepenzaadjes. Geniet van dit bijzondere natuurfenomeen en verblijf in een van de leukste hotels van de stad Amsterdam.

 


Overnachten in Amsterdam

Terug

Artikelen


Naar boven