Menu
Snel boeken:

Serious Request: Logeer elk weekend in een ander bed

Om een steentje bij te dragen, brengt Hampshire Hotels “Elk weekend in een ander bed” in als veilingstuk. Bied mee op elk weekend een ander hotel!

Een van de stille rampen op deze wereld is babysterfte. Iedere zes seconden sterft er een kindje. Dit komt neer op 5,5 miljoen baby’s per jaar! Een afschuwelijk en angstaanjagend aantal..  Om dit tegen te gaan staat Serious Request dit jaar in het teken van deze stille ramp, Let’s hear it for the babies!

 
Iedereen kent ondertussen wel het Glazen Huis en dit jaar staat het decemberfenomeen in Enschede. In het kort: drie bekende DJ’s worden zes dagen zonder eten (alleen groente- en fruitsappen zijn toegestaan) opgesloten in het Glazen Huis. 24/6 worden er tegen betaling verzoeknummers gedraaid. Doel is natuurlijk zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het Rode Kruis. In 2011 was dat maar liefst €8.621.004,-. Aan de drie huis-DJ’s Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom (vierde jaar op rij in Het Huis!) de schone en dankbare taak dit fenomenale bedrag te overtreffen.
 
Naast de donatie van verzoeknummers, organiseert Serious Request ook veilingen met variërende producten en activiteiten. Om een steentje bij te dragen, brengt Hampshire Hotels “Elk weekend in een ander bed” in als veilingstuk. Dit betekent dat er 52 hotelovernachtingen worden weggegeven, waarbij de opbrengst van de hoogste bieder naar het Rode Kruis gaat.
 
Om Serious Request extra onder de aandacht te brengen is de Serious Request speen te koop en ook het speciale Serious Request T-shirt. Ook kun je op verschillende social media je profielfoto zo aanpassen dat je voorzien bent van de Serious Request speen – Hap in die speen.
 
Bieden
Terug

Artikelen


Naar boven