Menu
Snel boeken:

Morris Nieuwenhuis is de ambassadeur van Instagram Amsterdam

Hampshire Hotels is de Instagram Amsterdam campagne in samenwerking met Morris Nieuwenhuis gestart om de mooiste plekjes van Amsterdam vast te leggen.

Amsterdam is een klassieke, dynamische stad dat bekend staat om zijn adembenemende bezienswaardigheden en de prachtige grachten. Daarnaast heeft Amsterdam een enorm groot aanbod aan evenementen, waaronder diverse jubilarissen en festivals. Omdat er altijd wat te doen en te zien valt, roept Hampshire Hotels jou op om met Instagram foto’s te maken van Amsterdam, de hashtags #HampshireHotels, #Amsterdam en #Morris toe te voegen en vervolgens te delen via jouw sociale netwerken.

Socialite Morris Nieuwenhuis is door o.a. zijn vroegere carrière bij de populaire club Jimmy Woo Amsterdams eigen nachtburgemeester geworden. Morris kent Amsterdam en zijn pracht als geen ander en is daarom verkozen tot de ambassadeur van deze Instagram Amsterdam campagne. Tegenwoordig schrijft hij ook voor de Styling Studio in Amsterdam van Bastiaan van Schaik over mode, trends, musthaves, sterren en modellen. Lees hier zijn bevindingen over Café Americain aan het Leidseplein. Laat je inspireren en volg Morris op Instagram @morrisamsterdam.

 

‘Ik ben fan van Instagram, omdat iedereen er heel goed uit kan zien en vaak ziet de wereld er erg mooi en aantrekkelijk uit.’

– Morris Nieuwenhuis

 

Morris is een groot Instagram fanaat en is enorm enthousiast over zijn deelname als jurylid. Samen met Hampshire Hotels wordt er maandelijks een winnende foto gekozen onder vermelding van de juiste hashtags. De maandelijkse winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v.  €50,-. Alle deelnemende foto’s worden afgedrukt op fotobehang en in 2014 wordt de Instagram Amsterdam Hotelroom hiermee gedecoreerd. De actie loopt tot 31 december 2013. Degene die ook #morris bij de Instagram foto vermelden maken kans op een VIP avond met drie vrienden in…. uiteraard Amsterdam! Wil jij een winnende foto's zien?

 

Instagram Amsterdam 2013

 

 

Terug

Artikelen


Naar boven