Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

The Fault in Our Stars


Hazel en Augustus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.


The Fault In Our Stars is gebaseerd op de bestseller De Weeffout in onze sterren van John Green en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde. 


Goed nieuws voor alle fans!
De film is voor een deel opgenomen in Amsterdam. Treedt nu in de voetsporen van Hazel en Augustus en maak een wandeling langs alle locaties.


Kom onder andere langs het Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden. Dit hotel heeft al een enorm rijke geschiedenis en met het absolute middelpunt het rijksmonument Café Americain, is dit de hotspot voor een drankje tijdens de filmische stadswandeling.

 Het hotel uit The Fault in Our Stars

 

 
Bron: http://www.pathe.nl/film/19754/the-fault-in-our-stars en http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/09/the-fault-in-our-stars-een-stadswandeling/

Terug

Artikelen


Naar boven