Menu
Snel boeken:

Verzin, Pin en Win

De feestdagen staan voor de deur en dus ook het nieuwe jaar: 2013. Om 2012 goed af te sluiten heeft Hampshire Hotels de Kerst-Campagne op Pinterest bedacht..

De feestdagen staan voor de deur en dus ook het nieuwe jaar: 2013. Om 2012 goed af te sluiten heeft Hampshire Hotels de Kerst-Campagne op Pinterest bedacht. Op dit platform kunt u anderen inspireren met uw favoriete kerstmomenten en kerstdromen en natuurlijk laat Hampshire Hotels uw creativiteit niet onbeloond.

Pinterest is het platform dat fungeert als één groot prikbord. Gebruikers kunnen boards aanmaken en inrichten naar thema dit kan alles zijn, denk hierbij aan huisdieren, quotes, interieur, grappig, kleuren en ga zo maar door. Pinterest gebruikers kunnen elkaar volgen - alle boards - maar ook specifieke boards. Ook kunnen zij pins liken en/of repinnen.

Verzin, pin en win!

Om de gebruiker zijn eigen pagina extra aandacht te geven heeft Hampshire Hotels een speciale Pinterest campagne bedacht: De Hampshire Kerst Campagne. Voor deze actie wordt enige creativiteit gevraagd.
Inzet? Creëer zo creatief mogelijke een persoonlijk Kerst mood-board en verbeeld jouw ultieme Kerstmis. Verwerk naast mooie kerstitems en sfeerbeelden ook jouw favoriete Hampshire Hotel.

Zodra je Kerst mood-board af is, deel je dit met het Pinterest account van Hampshire en voeg je ons toe als mede-eigenaar van het board. Dit is alleen mogelijk als Hampshire Hotels wordt gevolgd op Pinterest.

Deze creativiteit kan natuurlijk een prijs opleveren. De origineelste inzending ontvangt een volledig verzorgde brunch voor twee personen. De andere deelnemers maken kans op de kerstCD van zangeres Do.
Ga dus snel aan de slag want de actie loopt tot en met 20 december 2012.

 

-------

Inmiddels is de winnaar van de Pinterest actie bekend gemaakt!

Graag feliciteren wij Angela met haar Hampshire Christmas Mood Board!
Bekijk zelf hoe Angela haar Christmas MoodBoard heeft gemaakt op Pinterest.

Terug

Artikelen


Naar boven