Menu
Snel boeken:

Geef een heerlijk uitje cadeau!

Een high-tea, een dagje wellness, genieten op de fiets, romantisch overnachten in een kasteel of een weekendje in de stad en shoppen! Bij Hampshire Hotels vindt u altijd een perfect cadeau!

Bekijk cadeaubonnen

vanaf € 90,-

Geef een arrangement cadeau!

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere feestelijke gelegenheden? Wat dacht u van een Hampshire cadeaubon, hiermee geeft u een ware beleving cadeau! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een heerlijk diner, een high-tea, een wellness- of golfarrangement, een fietsweekend, city break of een romantisch weekendje weg in een historisch hotel en er is nog veel meer! Bij Hampshire Hotels heeft u een brede keuze en kunt u naar smaak van gelukkige een leuke cheque cadeau geven!

Hampshire maakt er een feestelijk presentje van, een cadeau dat bij iedereen in de smaak valt!

Bekijk cadeaubonnen

Naar boven

Onze cadeaubonnen

Check-in Cadeaucheque

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum, uw partner of medewerkers, bij Hampshire bent u aan het juiste adres. Geef als cadeau een overnachting in een luxe hotelkamer cadeau inclusief ontbijt.

  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
vanaf€ 90,-
Bekijk

Hampshire Dazzling Dreams

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum, uw partner of medewerkers, bij Hampshire bent u aan het juiste adres. Geef als cadeau een overnachting in een luxe hotelkamer cadeau inclusief ontbijt. Lees verder

  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
vanaf€ 90,-
Bekijk