Menu
Fast booking: +31(0)20 5205 555

Hampshire Hotel - Fitland Mill ★★★★

Hoogveldseweg 1 - 5451 AA - Mill, Nederland | hotelmill@fitland.nl |
Show on map
« Back to overview
RestaurantWellnessRestaurantTerraceWellness boatWellness
  • Restaurant
  • Wellness
  • Restaurant
  • Terrace
  • Wellness boat
  • Wellness
View 16 large photos
» Read more about Hampshire Hotel - Fitland Mill
Rooms all +
Deluxe Room
Superior Deluxe Room
Superior Room
Check availability Lowest price, no booking costs!

Easily accessible in a peaceful location.

The location of Hampshire Hotel - Fitland Mill in the little village of Mill, in the north of Brabant and close to Nijmegen, is ideal for business guests. The hotel is easily accessible by car as well as being in a peaceful location. There are also a number of extra facilities for business guests to make their stay even more enjoyable: free Wi-Fi throughout the hotel, free sports in sports centre Fitland XL Mill, free parking for regular business guests, discount for entry to De Wellnessboot and use of the meeting rooms.

Meetings and congress location in rural Brabant
The combination of Hampshire Hotel - Fitland Mill with sports, party and event centre Fitland results in a versatile venue for parties, gatherings and business meetings. You can choose from different congress and meeting rooms with a capacity for between 1 and 3000 people. Because the rooms have been fitted with mobile walls, areas can be created to fully meet your requirements. If desired, a group activity can be added to your meeting. For example, a hexathlon, abseiling, GPS mystery tours and archery.

Request a quotation here
Easily accessible in a peaceful location.

Back to the top

Rooms & Rates

Room types Make a booking
Deluxe Room Twin beds | 25 sqm | Shower | TV | Airconditioning | Desk | Free WiFi Book this room
Superior Deluxe Room Kingsize bed | 35 sqm | Bath and shower | TV | Safe | Minibar | Roomservice | Coffee- and tea facilities | Free WiFi | Kitchenette Book this room
Superior Room Twin beds | 30 sqm | Bath and shower | TV | Safe | Free WiFi | Kitchenette Book this room

Back to the top

Attractive meeting deals from € 22,50 p.p.

Hampshire Hotels has compiled a number of attractive meeting deals for you. All required services are included and the price is per person. Nice and simple!

These are average prices and subject to availability.

All prices are including VAT and for a minimum of 10 persons.

You will receive: 4 hour excl.
€ 22,50
4 hour incl.
€ 38,50
8 hour
€ 48,50
12 hour
€ 74,50
24 hour
€ 144,50
32 hour
€ 191,50
Plenary meeting room            
Projector & screen            
Flipchart, markers & paper            
Notepads & pens            
Peppermints            
Unlimited coffee & tea            
Lunch            
Hampshire Break (this is a morning or afternoon break with a snack)            
3-course dinner            
Overnight stay including breakfast            
Lunch (day 2)            

Request quotation

Or call: +31 (0)20 - 5205 555


Back to the top
 

Do you require assistance?

We?d be delighted to help you!
Call us on +31 20 520 5555: +31 (0)485 477 210

Meeting room name m2 Height Wheelchair Air-conditioning Daylight Wi-Fi Number of people per layout
  Classroom-style
Theatre-style
U-shape
Dinner
Square
Café-style
Reception
 
Wenen 64 3,00 m         25 35 25 0 25 25 0
Rome 70 2,00 m         15 25 15 0 15 15 0
Barcelona 45 3,00 m         20 30 20 0 20 20 0
Parijs 45 3,00 m         20 30 20 0 20 20 0
Dublin 100 5,00 m         30 40 30 0 30 30 30
Europa 300 5,00 m         150 300 40 100 40 150 0
Europa + Dublin 450 5,00 m         200 350 0 150 0 200 400
The Centre 1000 16,00 m         0 0 0 300 0 400 1500

Request quotation

Or call: +31 (0)485 477 210


Back to the top

From nature to aircraft suite: something for everyone

The concept “something for everyone” certainly applies to Hampshire Hotel - Fitland Mill. There's lots going on around the hotel grounds. Including sports centre Fitland, where you can play squash, visit the gym, swim or attend sports classes. The rural surroundings of Brabant, with its woods, pools, country estates, fields and moorland, offers plenty of opportunities for lovely walks and cycle tours.  

If you prefer to relax, the Brabantse Mill is right for you too. Because the hotel has a unique beauty and wellness resort: The Wellnessboot. On this boat, you can relax in various saunas, an expansive sauna garden, steam cabins, indoor and outdoor baths, bar, restaurant and a complete beauty centre. If you are looking for something special, book one of the two luxury aircraft suites with jacuzzi. These are outside the hotel in a converted marine aircraft.

Active enjoyment with swimming pool and climbing wall

Around the Mill, there's plenty to do. You can walk and cycle in the beautiful nature areas of Molenheide and Langenboomse Bossen, or visit Nijmegen and Den Bosch for a day of art, culture and shopping. A few tips:

Museums 
In Museum Het Valkhof in Nijmegen, there is plenty of attention for the town's illustrious Roman history. Here you will learn everything there is to know about daily life when Nijmegen was still the biggest Roman town in the Netherlands. The museum also has one of the biggest pop art collections in our country. In the hills near Groesbeek is the Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. Here you will experience the meaning of freedom based on photos, objects and film clips. In the Sint Jacobskerk in Den Bosch is the Jheronimus Bosch Art Centre, a museum dedicated to the painter Jeroen Bosch.

Tourist attractions
In and around the Mill, you will find characteristic, historic buildings such as the Mariakapel dating from the fifteenth century, the seventeenth Kasteel Aldendriel and Kasteel Tongelaar from the twelfth century. Kasteel Tongelaar is in the beautiful estate Landgoed Tongelaar, where there's something going on all year round: from concerts and exhibitions to wine tastings.

Walking
In nature area Molenheide, you can choose between two walking routes: the red 3 kilometre route or the blue 4.8 kilometre route. In nature area Langenboomse Bossen, you will find a green walking route of 6 kilometres and a red cycle route of over 8 kilometres through the woods and along the water De Kuilen with a recreational beach.

Children
In the hotel grounds, the children can swim, climb on the climbing wall and zip down the zip line from a 15 metre high tower. For monkeys of all ages, there is the indoor play paradise Monkey Town in Wijchen. Particularly during the strawberry season, from March to October, the Aardbeienhof in Gemert is worth a visit. Here, the children can pick their own strawberries and make jam. 


Back to the top

Facilities


Back to the top

Meet hospitable and sociable Brabant

Restaurant Des Werelds
Hampshire Hotel Fitland Mill is proud to present you; restaurant Des Werelds. A modern, attractive restaurant that is open for breakfast, lunch, and dinner seven days a week. In this venue you come across the authentic hospitality that belongs to the province of Brabant. Dinner at Restaurant Des Werelds stimulates the senses since food at Des Werelds is all about searching, choosing, smelling, tasting, picking, and enjoying.  At restaurant Des Werelds  you can endlessly enjoy the dishes on our menu for a fixed price! Weather permitting, we serve breakfast, lunch, or dinner outside on the terrace. 

Grand Café London
Grand Café Londen is an attractive, classically designed bar to meet each other at any time of the day. A lovely living room and meeting point in the active and culinary town of Mill! In the morning, the perfect place to drink a cup of coffee and look through the newspapers at your own pace; welcome your guest for a meeting; or catch up with your friends. In the afternoon, a wonderful place to have lunch or keep up with business in the surrounding area. In the evening, a great location to relax after work or celebrate your weekend!
 
 
 
Meet hospitable and sociable Brabant

Back to the top
Reviews

Reviews

73% of the travellers recommend this hotel. Based on 71 reviews
  • Excellent
    16
  • Very good
    34
  • Average
    14
  • Poor
    3
  • Terrible
    4
  • Location
  • Sleep Quality
  • Rooms
  • Service
  • Value
  • Cleanliness
Warsaw
3 of 5 stars
Business
12-12-2015
“Overnight stay”

Disappointing bed had what appeared to be a foam matress which over lapped the bed or kept sliding to one side, left the hotel at approx 05.30 no one in reception and no where to get even a coffee.Bathroom sink while appearing modern is not practical
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Dear Sir/Madam, Thank you for your review. We will make sure that the Facility Manager is informed about the by you mentioned points to optimize our services and facilities. We have a 24 hour reception desk. When our night porter is not present, due to his security activities, there is a phone on the reception desk to call him with any request. Kind regards, Hampshire Hotel – Fitland Mill
Read more reviews
Voorschoten, The Netherlands
 of 5 stars
Friends getaway
10-07-2014
“Enjoy”

Rooms very clean and beautifull .Personel very friendly and helpfull ! Compliments for the kitchen , specially lunch and diner was outstanding. Shortly , We (four sisters) ENJOYED two days of WELNESS !!
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Dear Mrs. Helen R, Thank you for your positive feedback and praising words. We are pleased to hear you had a nice stay with us! We will be happy to welcome you again at our hotel in the near future! Kind regards, Team Fitland Hotel - Dormylle
Rotterdam, The Netherlands
 of 5 stars
Couples
12-11-2013
“normal hotel”

i went to the hotel just to enjoy the wellness boat because there are no more hotels around. i chose the best room( super luxury room: wifi , kingsizebed, bath, 35metre2) and i paid 130 euros my surprise was that was no kingsize bed but twin bed, really slowly wifi and the worse views ever from the room. the morning i left the hotel i said this to the receptionist. she didnt know what to do, she didnt know nothing, she didnt speak english. i am really dissapointed about it. what i got ? a 20 per cent disscount in Hampshire hotels , but i wont use it because ill never go back . i dont recommend this hotel.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Dear guest, Thank you for your review. I am sorry to hear that your stay with us was not as you expected it to be. I am happy to tell you that we are replacing the bed in our superior deluxe room. It will soon be a real kingsize bed. To thank you for your comments I would ilke to re-invite you at our hotel, no matter what roomtype it may be. Please feel free to contact me (Front Office Manager) about this, referring to your first stay with us and this review. We will be happy to welcome you again again at our hotel! Many thanks in advance and looking forward to hearing from you. Mandy Beerkens Front Office Manager
Eindhoven, The Netherlands
 of 5 stars
Business
11-01-2016
“super”

hele goede en zeer vriendelijke service een ruime kamer met goede bedden alles is schoon en in de morgen is er een zeer uitgebreid ontbijt een min puntje voor mij is de zeer trage lift , met alle aanwezige faciliteiten is het een echte aanrader
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte Arie, Vriendelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat uw verblijf naar wens is geweest. Het probleem van de trage lift is ons inderdaad bekend. Onze facilitaire dient bekijkt momenteel de opties om deze faciliteit te optimaliseren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Amsterdam, The Netherlands
 of 5 stars
Friends getaway
24-11-2015
“Goed hotel maar belachelijk van die parkeerkosten”

Ik vond het verblijf heel goed. Alleen vonden wij het belachelijk dat we parkeerkosten van 5 euro moesten betalen. We stonden met de auto niet op het terrein van het hotel. Zonder te vragen werd ons pardoes 5 euro in rekening gebracht. Zeer onterecht en volkomen onnodig!
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u van uw verblijf heeft genoten. Het parkeertarief valt, eveneens als de stadsbelasting, onder de lokale toeslagen. Wij communiceren dit ten alle tijden via alle kanalen, om hierin transparant te zijn naar de gast. Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Krimpen aan den IJssel, The Netherlands
 of 5 stars
Family
27-10-2015
“piet”

Prima hotel welke ik zou aanraden aan familie en vrienden. Wij komen zeker nog eens terug. Helaas was er te weinig tijd en gelegenheid om gebruik te maken van Uw restaurant om het diner te gebruiken. Vrijdag 23/10/2015 was er geen mogelijkheid om te dineren omdat het restaurant volgeboekt was.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer van Ede, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij vinden het fijn om te lezen dat wij u nog eens terug mogen verwelkomen! Wegens de populariteit van het concept in Restaurant Des Werelds, raden wij aan om voor uw volgende verblijf vooraf een reservering te plaatsen. Zodat ook u de volgende keer kennis kunt maken met het Eindeloos Genieten concept. Wij assisteren u hier graag bij. Graag tot de volgende keer! Met gastvrije groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Gent
 of 5 stars
Couples
04-10-2015
“Te weinig comunucatie vooraf”

Vrij goed behalve dat wij niet ingelicht waren dat de Welness boot alle dagen behalve op dinsdag naakt te betreden is en dat de restaurant die open is tot 22uur na 19u30 niet meer hun aantrekkelijke formule rond de wereld aanbied, wij kwamen aan om 19u35, zijn dan maar in Grave gaan eten en het was er zeer lekker. Het raam van de kamer geeft uit op een plat-dak. Het zwembad is ook enkel toegankelijk op bepaalde tijdstippen ( en zeer beperkt) wat vooraf ook niet medegedeeld word! Foto's op de site komen niet overeen met de werkelijkheid en tonen meer foto's van de Boot dan van het hotel. Grote parking maar echt ten koste van het groen. Ontbijt was af en het personeel is zeer vriendelijk en dienstig. Prijs kwaliteit is correct.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer Henri, Vriendelijk dat voor de moeite die u heeft genomen om uw feedback aan ons kenbaar te maken. Op de dinsdagen is het bij Sauna- en Beautyresort de Wellnessboot de zogenoemde ‘badkleding-mag-dag’. Het is dan zowel toegestaan om badkleding te dragen als naakt te recreëren. Overige dagen is het niet toegestaan om badkleding te dragen. Dit wordt op verschillende manieren, via verschillende kanalen gecommuniceerd. Wij vinden het spijtig te lezen dat u hier voorafgaand aan uw verblijf niet geheel van op de hoogte was. Als hotelgast mag u, binnen de openingstijden, gebruik maken van de sportfaciliteiten, het zwembad en de sauna’s van sportcentrum Fitland XL Mill. Het kan voorkomen dat er tussen bepaalde tijden besloten lessen plaatsvinden in het zwembad. Restaurant Des Werelds biedt een Eindeloos Genieten concept aan. Dit houdt in dat u de gehele avond onbeperkt á la carte gerechtjes kunt bestellen. Deze gerechtjes worden in een kleinere variant geserveerd. De keuken is inderdaad geopend tot 22.00 uur. Wij raden gasten echter niet aan om na 19.30 uur gebruik te maken van dit concept, daar de tijd het dan niet volledig toe laat om optimaal van de gerechten te kunnen genieten. Na 19.30 uur is het mogelijk om van de menukaart van het Grand Café te dineren. Wij hopen u een eventuele volgende keer met dit concept te mogen laten kennis maken. Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Hoofddorp, The Netherlands
 of 5 stars
Couples
27-09-2015
“Slapen in een vliegtuig”

Leuke bijkomstigheid dat bij incheck er ook een kamer in een vliegtuig te boeken is. Upgrade want je bent maar 1x per jaar jarig:-). De 'gewone' kamer had een prima bed, enkel waar dat geluid nou toch vandaag kwam zodat oordoppen nodig waren om goed te slapen. Verlichting in kamer en badkamer te minimaal/donker. Avond in cockpit hele beleving. Pas op je hoofd en bedenk dat slaapruimte koud is. Elektrische deken aanwezig, maar bed niet echt goed en uiteraard passend gemaakt (helt naar midden). Faciliteiten in de cockpit fantastisch, maar dat mag ook wel voor die upgrade. Badzout had naar mijn mening alleen niet de geur die beloofd was. Ontbijt zeer goed, koffie matig, maar prosecco in overvloed...
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte mevrouw Britt, Bedankt voor uw review. Wij hopen dat u een leuke verjaardag “in de wolken” heeft gehad. Graag tot ziens bij Hampshire Hotel – Fitland Mill. Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Helvoirt, The Netherlands
 of 5 stars
Couples
09-06-2015
“goed hotel”

Goed hotel! Goed verblijf Goed ontvangen gastvriendelijk zeer mooie locatie leuk interieur Goed ontbijt ruime keuze en heeflijk vers. verder zou ik zeggen probeer het keer uit het is de moeite waard :)
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte mevrouw, Vriendelijk dank voor uw reactie. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u optimaal van uw verblijf heeft genoten! Wij hopen u nogmaals bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Oegstgeest
 of 5 stars
Solo travel
06-05-2015
“Kom zeker terug!”

Vriendelijk personeel, ruime kamer, super ontbijt, wellness heel goed (niet incl), faciliteiten veel (fittness, zwembad incl). Koffiefaciliteit in de gang! Gelabelde bagageopslag, veilig. Goede arrangementen.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij hopen u nog eens bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Turnhout, Belgium
 of 5 stars
Couples
23-01-2015
“Echt genoten, super personeel”

oud en nieuw doorgebracht in hotel Fitland. Super personeel vriendelijk, behulpzaam. Deze mensen verdienen van ons allemaal een dikke pluim voor 2 onvergetelijke dagen. Lekker eten, Goed ontbijt. Als ik echt iets niet goed moet zeggen er was geen koelkastje aanwezig op de kamer.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer, Het doet ons goed om te lezen dat u van uw verblijf heeft genoten! Hopelijk tot een volgende keer bij Hampshire Hotel – Fitland Mill. Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Schagerbrug, The Netherlands
 of 5 stars
Couples
05-01-2015
“Alles in 1”

Mooi groot hotel met alle faciliteiten die een mens nodig heeft. Incheckbalie is niet sterk. Fitness gedeelte en Hotel gedeelte loopt in elkaar over, waardoor je niet goed weet welke balie je nodig hebt. Hotelkamer is netjes, maar niet groot. Douche is echt te klein. Je kunt er amper in bewegen. De matrassen zijn niet hetzelfde in kamer 155, waardoor de 1 hoger ligt dan de ander. Faciliteiten wellnessboot echt fantastisch! Goed geregeld, lekker eten! Fitness prima verder.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij nemen uw opmerkingen ter harte met het oog op de continue waarborging van de kwaliteit van onze service en diensten. Wij hopen u nog eens bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Witten, Germany
 of 5 stars
Friends getaway
04-01-2015
“Superwochenende”

Wir haben ein super Wochenende verlebt. Das hotel ist sehr zu empfehlen. Das Personal ist sehr nett, das Frühstück ist supergut. Wir haben das Tappas-Abendessen gebucht und waren begeistert. Alles war gut, nur die Betten sind nicht so toll.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Sehr Geehrte Frau Martia, Vielen dank für Ihre positive Reaktion. Wir freuen uns Sie zukünftig wieder bei uns begrüßen zu mögen! Mit freundlichen Grüβen, Hampshire Hotel – Fitland Mill
Amstelveen, The Netherlands
 of 5 stars
Family
04-11-2014
“Familieverblijf”

Voor ons was het verblijf teleurstellend. Je verwacht bij een hotel met sauna en zwembad dat dit gratis toegankelijk is als hotelgast. Het tegendeel bleek waar. Verder wilden ze een ander (hoger) bedrag rekenen dan we in de offerte hadden gekregen. Een fout is niet erg, maar we moesten moeite doen om dit van de rekening af te krijgen. Vervelende start.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer/mevrouw, Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen uw feedback aan ons kenbaar te maken. Wij streven namelijk naar een continue waarborging van de kwaliteit van onze service en diensten. Onze hotelgasten mogen tijdens hun verblijf vrij gebruik maken van de sportfaciliteiten, het zwembad en de sauna’s van sportcentrum Fitland XL Mill. Indien u van de faciliteiten van de Wellnessboot gebruik wenst te maken dan is dat tegen betaling. Als hotelgast ontvangt u 20% korting op de reguliere entreeprijs. Tevens zijn er diverse Wellness arrangementen in combinatie met een hotelovernachting te reserveren, waarbij de toegang tot de Wellnessboot inbegrepen is. Wij vinden het spijtig van u te vernemen dat u uw aankomst in het hotel als minder prettig ervaren hebt. Daarentegen doet het ons plezier het een en ander naar wens voor u te hebben kunnen aanpassen. Wij hopen dat u en uw gezelschap verder van uw verblijf bij ons genoten hebben en zouden u in de toekomst graag opnieuw bij ons verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Made, Nederland
 of 5 stars
Couples
04-10-2014
“Prima”

Het hotel en de kamer voldeden geheel aan onze verwachtingen. Het diner concept beviel ons uitstekend. De service en bediening vinden wij heel goed. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcxxxxxxxxxxxxxxxxx
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer Piet, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. Hopelijk tot ziens bij Hampshire Hotel – Fitland Mill! Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
The Hague, The Netherlands
 of 5 stars
Couples
01-10-2014
“Goed hotel met heerlijke wellness”

Iedereen is zeer vriendelijk. De kamer was netjes, wel wat warm dus het was heerlijk dat het raam helemaal open kon. Heel lekker ontbijt. En de wellness boot is ook een aanrader. Ik had wel het gevoel dat we heel afgelegen waren van alles.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte mevrouw Martine, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij vinden het fijn om te lezen dat u van uw verblijf heeft genoten. Wij hopen u in de toekomst nog eens bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Hampshire Hotel – Fitland Mill
Zeewolde, The Netherlands
 of 5 stars
Family
18-08-2014
“geen overnachting meer voor mij”

Samen met mijn dochter 2 nachtjes in het hotel. We hebben niet goed kunnen slapen omdat er een voetbal team daar aanwezig was die vroeg in de ochtend en wel omstreeks 02:00u - 04:00u rennen door de hal de kamers door gingen. Het is heeeeeel erg gehorig!!! Waar ik voor mijn rust speciaal voor dit hotel heb gekozen heb ik alleen en gelukkig maar, die rust in de Wellnessboot kunnen vinden. De hygiëne en rust in de wellnessboot is wel Top!!! Maar het hotel was voor mij minder. Ook de a la carte maaltijden waren super weinig voor het bedrag. Het restaurant en cafe hanteren eenzelfde prijskaart dus voor mij te duur.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Graag zouden wij u erop attenderen dat wij over een 24-uurs receptie beschikken. Wij raden u aan, als een dergelijke situatie zich voordoet, om altijd contact op te nemen met de receptie zodat er een oplossing voor het probleem kan worden gezocht. Wij vinden het wel fijn om te horen dat u uw rust op de Wellnessboot heeft mogen ervaren. Restaurant Des Werelds biedt een Eindeloos Genieten concept aan. Dit houdt in dat u de gehele avond onbeperkt á la carte gerechtjes kunt bestellen. Deze gerechtjes worden in een kleinere variant geserveerd. Wij hopen u een eventuele volgende keer met dit concept te mogen laten kennis maken. Met vriendelijke groet, Team Fitland Hotel - Dormylle
Apeldoorn, The Netherlands
 of 5 stars
Couples
30-06-2014
“Tevreden”

De wastafel van hardsteen in de toiletruimte heeft veel vlekken en daardoor een niet zo hygiënisch uitstraling, .TV werkte niet, maar de receptioniste feest direct actie onder nomen en het euvel verholpen.
Owner Response of Hampshire Hotel - Fitland Mill
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn om te horen dat het probleem betreffende de televisie direct is verholpen. Uw opmerking over de wastafel zullen wij communiceren met de facilitair manager voor verdere behandeling. Wij streven er uiteraard naar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hopen u nog eens bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Fitland Hotel – Dormylle
Noordwijk, The Netherlands
 of 5 stars
Solo travel
31-03-2014
“Prima hotel met veel ontspanningsmogelijkheden.”

Goed hotel voor een wellness-arangement. Kwaliteit van het hotel en de service is prima. Punt van aandacht: lange looptijden van kamer naar restaurant en grand café. De aanwezige lift is zeer beperkt en erg langzaam.
Vlaardingen
 of 5 stars
Friends getaway
30-03-2014
“Goed Hotel”

Een goed hotel met een goede ligging, direct naast de welnessboot waar het ook lekker vertoeven is. Het ontbijt was ook zeer uitgebreid. Het verrassingsmenu was prima. Zeker aan te raden en ik ga er zeker nog eens naar toe.