Menu
Snel boeken:

Friends of Hampshire

Word Friend van Hampshire Hotels!

Friends of Hampshire is speciaal voor boekers die veelvuldig gebruik maken van onze hotels en vergaderaccommodaties. Zo veel zelfs dat wij deze graag onze vrienden noemen! U bent "More than Welcome" als Friend of Hampshire.

Of u nu vergaderingen, hotelovernachtingen of andere activiteiten wilt organiseren, alles is mogelijk in onze hotels en vergaderlocaties. Vanaf nu zult u persoonlijk worden beloond voor de reserveringen die u maakt. Als u Friend of Hampshire wordt, spaart u punten, op de speciale Friends of Hampshire tarieven. Met deze punten spaart u voor ontspannen verwenweekends, heerlijke diners of cadeaubonnen, die in diverse winkels kunnen worden ingewisseld.

U kunt al Friend of Hampshire worden als u voor uw bedrijf verwacht het komende jaar minimaal 10 hotelovernachtingen of 5 vergaderarrangementen te boeken in een Hampshire hotel. Voor iedere reservering die u maakt krijgt u een vaststaand aantal Friends-punten.

Een ander groot voordeel is dat u al uw hotelovernachtingen in onze hotels kunt boeken tegen speciale tarieven. Deze prijzen liggen beduidend lager dan onze standaardprijzen. Over het algemeen geldt een voordeel van 10% ten opzichte van deze standaardprijs.

Tevens zullen er voor alle Friends of Hampshire verspreid over het jaar speciale Friends Events worden georganiseerd. Voor u een perfecte gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met één van onze prachtige hotels, en voor ons een geweldige gelegenheid om met u bij te praten over onze hotelgroep. U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van al het nieuws over Hampshire en natuurlijk over de geplande Friends Events!

Vraag uw logingegevens aan


Naar boven