Menu
Snel boeken:

Hotels in Leeuwarden

Hotels in Leeuwarden

Gevangenis De Blokhuispoort, de Jacobijnerkerk, de 40 meterhoge Oldetoren, De Kanselarij, de centraal gelegen Waag — met meer dan 550 rijksmonumenten staat Leeuwarden in de top 15 van meest monumentale gemeenten van Nederland. Voor een ieder die deze historische stad gaat bezoeken en in een trendy 4-sterrenhotel wil overnachten, biedt Hampshire Hotels in Leeuwarden het Oranje Hotel.

Locatie
Het Oranje Hotel leunt tegen het eeuwenoude stadshart van Leeuwarden. Dit betekent dat het CS, de oneindige winkelstraatjes, gezellige cafeetjes, oude stadswallen en vele bijzondere bezienswaardigheden allemaal op loopafstand zijn.

Faciliteiten
Ons hotel in Leeuwarden beschikt over een eigen bar en restaurant, terras en nabij gelegen golfbaan. Daarnaast is het Oranje Hotel kinder- en rolstoelvriendelijk. Geniet met een exotische cocktail na aan onze bar na een dagje shoppen. Proef de heerlijke, seizoensgebonden ingrediënten van restaurant Van Buren, nadat u een bezoekje heeft gepleegd aan één van de grootste stadsschouwburgen van Nederland: de Harmonie. Of val voldaan in slaap op een comfortabele boxspring na een dagje Aqua Zoo met het hele gezin.

Zakelijk
Ons hotel in Leeuwarden heeft alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw evenementen, vergaderingen en bedrijfsfeesten. Wij beschikken over vijf verschillende zalen, die zijn voorzien van airconditioning en moderne apparatuur. Deze ruimtes kunt u eventueel combineren voor een maximale bezetting van 400 personen. Daarnaast is er gratis Wi-Fi, een ruime lounge voor afspraken en een parkeergarage onder het hotel.

Reist u binnenkort met vrienden of familie naar het noorden des lands? Of wilt u ons hotel in Leeuwarden boeken voor uw zakelijke bijeenkomst? Bekijk dan de bovenstaande arrangementen even op uw gemak en plaats direct uw reservering. Wij wensen u alvast een prettig verblijf.

1 hotel beschikbaar Leeuwarden

Hampshire - Oranje Hotel Leeuwarden ★★★★

ExterieurReceptie01Lounge01
  • Exterieur
  • Receptie01
  • Lounge01

Hampshire - Oranje Hotel Leeuwarden ★★★★

Leeuwarden, Friesland, NL Toon op kaart

Hampshire - Oranje Hotel Leeuwarden is perfect gelegen: dicht bij het historische stadshart van Leeuwarden en recht tegenover het station. Ideaal dus om met de trein te komen, maar ook met de auto is dit stadshotel uit 1879 makkelijk te bereiken: slechts ander... Bekijk hotel

TripAdvisor reizigerswaardering:
4.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 177 reizigersbeoordelingen
  • Green Key Goud
  • Wi-Fi (gratis)
  • Parkeren (betaald)
  • Golfbaan in de buurt
  • Terras
Bekijk dit hotel