Menu
Snel boeken:

Hampshire Hotel - Bon'Aparte ★★★★

Lochemseweg 37 - 7244 RR - Barchem, Nederland | info@hotelbonaparte.nl |
Toon op kaart
« Terug naar overzicht
ExterieurExterieurRestaurantKamerRestaurantTrouwen
  • Exterieur
  • Exterieur
  • Restaurant
  • Kamer
  • Restaurant
  • Trouwen
Bekijk 6 grote foto's
“Onvergetelijk, onbezorgd, samen met familie en vrienden. Zo hoort u uw trouwdag te vieren!”

Een trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn, het is dan ook één van de belangrijkste dagen in uw leven en daarbij ook één van de mooiste dagen. Deze dag moet dan ook een weerspiegeling zijn van het grote geluk samen dat u met uw familie en vrienden wilt delen. Bij Hampshire Hotels assisteren wij u graag om deze bijzondere dag te realiseren.

» Lees meer over Hampshire Hotel - Bon'Aparte
Of bel: +31 (0)573 298 900

Tot rust komen tussen weilanden en bossen

In de Gelderse Achterhoek, aan de voet van wandelgebied de Lochemse Berg, ligt Hampshire Hotel – Bon’Aparte. Tussen de weilanden en bossen kunt u hier even helemaal tot rust komen. En actief zijn, als u dat wilt, want vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes. Routes die u op verrassende plekken brengen. Zo kunt u een kijkje nemen op een boerenerf, wijnproeven bij een Achterhoekse wijngaard en langs de weg een vers glas melk tappen.

Voor een dagje cultuur of een middagje shoppen zijn er twee heel goede opties in de buurt van Hampshire Hotel – Bon’Aparte: de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Hier vindt u monumentale kerken, torens, voormalige vestingwerken, leuke winkels, boetiekjes en galerieën. Maar ook musea, zoals De Zutphense Kunstcollectie, Museum Henriette Polak en het Stedelijk Museum Zutphen. Na een dagje in de stad kunt u relaxen in het overdekte zwembad en de sauna van het hotel. Dineren kan in restaurant B’tween, waar verrassende gerechten op de kaart staan.

http://www.hampshire-hotels.com/uploads/files/images/Stock/CloseUpChampagne2.jpg

Naar boven

Faciliteiten


Naar boven
Kamers & Arrangementen
Altijd met de seizoenen mee
Vergaderen met uitzicht op de fraaie tuin