Menu
Snel boeken:

Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof ★★★

Weinstrasse 42 - D-54453 - Nittel, Duitsland | info@hotelnittelerhof.com |
Toon op kaart
« Terug naar overzicht
ExterieurLobbyKamerKamerZwembadTerras
  • Exterieur
  • Lobby
  • Kamer
  • Kamer
  • Zwembad
  • Terras
Bekijk 9 grote foto's
“De prachtigste dag van uw leven”

Uw trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een van de belangrijkste dagen in uw leven en daarbij ook een van de mooiste dagen. Daarom is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met al uw wensen, van de ceremonie tot de huwelijksnacht, zodat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten. Hampshire Hotels helpt u heel graag uw trouwdag tot in de puntjes perfect te verzorgen.

» Lees meer over Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof
Of bel: +49 (0)658 499 360

Gelegen in het romantische wijndorp Nittel

In het romantische wijndorp Nittel, op slechts twee uur rijden van Maastricht en Brussel, vindt u Hampshire Moselhotel – Nitteler Hof. Het draait hier in het Duitse Moezelgebied om puur genieten. Van de wijnen uiteraard, maar ook van de fantastische keuken van het restaurant. En van de andere voorzieningen in het hotel, zoals het wellnesscentrum in de Romeinse gewelvenkelder, de kegelbaan en de uitgebreide kinderspeelkamer.

De omgeving van Hampshire Moselhotel – Nitteler Hof is perfect voor een lekker weekendje weg of een minivakantie niet al te ver rijden van Nederland. U kunt fietsen, wandelen, golfen, heerlijk eten en sublieme wijnen drinken. Het hotel is zeer centraal gelegen in het drielandengebied Duitsland-Luxemburg-Frankrijk. Dat maakt de keuze voor leuke stedentripjes uitgebreid: het Franse Metz, de stad Luxemburg, Saarburg en Trier, de oudste stad van Duitsland, zijn alle dichtbij.

http://www.hampshire-hotels.com/uploads/files/images/Stock/Trouwen_Boeket_CloseUp.jpg

Naar boven

Faciliteiten


Naar boven
Kamers & Arrangementen
Mediterraanse gerechten op basis van seizoensproducten
Ideaal adres voor zakelijke gasten