Menu
Snel boeken:

Hotel de la Poste - Hampshire Classic ★★★★

Place St.-Arnould 1 - B-6830 - Bouillon, België | info@hotelposte.be |
Toon op kaart
« Terug naar overzicht
ExterieurKamerKamerBadkamerBarExterieur
  • Exterieur
  • Kamer
  • Kamer
  • Badkamer
  • Bar
  • Exterieur
Bekijk 7 grote foto's
“Maak van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven bij Hotel de la Poste - Hampshire Classic”

Uw trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een van de belangrijkste dagen in uw leven en daarbij ook een van de mooiste dagen. Daarom is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met al uw wensen, van de ceremonie tot de huwelijksnacht, zodat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten. Hampshire Hotels helpt u heel graag uw trouwdag tot in de puntjes perfect te verzorgen.

» Lees meer over Hotel de la Poste - Hampshire Classic
Of bel: +32 (0)61 465 151

Prachtige locatie aan de rivier Semois

Hotel de la Poste – Hampshire Classic ligt aan de oever van de rivier Semois in het Belgische plaatsje Bouillon. Het hotel heeft een rijke geschiedenis, die in 1730 begon onder de naam “Grand Cerf”. In de achttiende en negentiende eeuw was dit een bekende overnachtingsplaats voor reizigers die per postkoets heen en weer reden tussen Engeland, Zwitserland, Nederland en Parijs. Vandaar dat de naam in de loop van de tijd veranderd is in Hotel de la Poste.

De prachtige omgeving van Hotel de la Poste – Hampshire Classic, in de Belgische Ardennen, staat garant voor een fantastisch weekend weg. U kunt eindeloos wandelen in de omliggende bossen en kiezen uit vele wandelpaden door de ongerepte natuur. Ook op de fiets of te paard kunt u hier in de Ardennen alle kanten op. Voor de nodige cultuur heeft het middeleeuwse stadje Bouillon voldoende interessants te bieden, zoals het kasteel van Godfried van Bouillon, de abdij van Cordemois en het Hertogelijk Museum.

http://www.hampshire-hotels.com/uploads/files/images/Stock/CloseUpChampagne2.jpg

Naar boven

Faciliteiten


Naar boven
Kamers & Arrangementen
Bourgondisch genieten van de Frans-Belgische specialiteiten
Perfect voor uw zakelijke bezoek