Menu
Snel boeken:

Kasteel de Essenburgh - Hampshire Classic ★★★

Zuiderzeestraatweg 199 - 3849 AE - Hierden, Nederland | info@essenburgh.nl |
Toon op kaart
« Terug naar overzicht
ExterieurExterieurLoungeKamerKamer 2Trap
  • Exterieur
  • Exterieur
  • Lounge
  • Kamer
  • Kamer 2
  • Trap
Bekijk 8 grote foto's
“Een sprookjeshuwelijk bij Kasteel de Essenburgh - Hampshire Classic..”

Uw trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een van de belangrijkste dagen in uw leven en daarbij ook een van de mooiste dagen. Daarom is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met al uw wensen, van de ceremonie tot de huwelijksnacht, zodat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten. Hampshire Hotels helpt u heel graag uw trouwdag tot in de puntjes perfect te verzorgen.

» Lees meer over Kasteel de Essenburgh - Hampshire Classic
Of bel: +31 (0)341 451 841
Bel

Imposant 17e-eeuws kasteel vlakbij Harderwijk

Stap terug in de tijd in dit imposante, 17e-eeuwse kasteel op een prachtige locatie in Hierden, vlak bij Harderwijk. Hier in het groene hart van de Veluwe vindt u een oase van rust. Kasteel de Essenburgh – Hampshire Classic beschikt over veertig kamers, waaronder enkele kasteelkamers, met uitzicht op de rustieke, Engelse landschapstuin en vijver. Met een beetje geluk kunt u zelfs vanuit uw raam herten spotten. 

Kasteel de Essenburgh – Hampshire Classic is centraal gelegen ten opzichte van Harderwijk en Apeldoorn. Dat biedt diverse mogelijkheden voor leuke uitjes met het hele gezin, zoals het Dolfinarium in Harderwijk of Paleis Het Loo en de Apenheul in Apeldoorn. Maar u kunt natuurlijk ook fantastische fietstochten en wandelingen maken door de natuur. Om het hotel heen liggen bossen en uitgestrekte heidevelden, waar u kunt genieten van een heerlijk actief dagje in de buitenlucht. 

http://www.hampshire-hotels.com/uploads/files/images/Stock/RodeRozen_Ring.jpg

Naar boven

Faciliteiten


Naar boven
Kamers & Arrangementen
Huisgemaakte gerechten als de "kasteelmuffin"
Alles in huis voor een aangenaam zakelijk verblijf