Menu
Snel boeken:

Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof ★★★

Weinstrasse 42 - D-54453 - Nittel, Duitsland | info@hotelnittelerhof.com |
Toon op kaart
« Terug naar overzicht
ExterieurLobbyKamerKamerZwembadTerras
  • Exterieur
  • Lobby
  • Kamer
  • Kamer
  • Zwembad
  • Terras
Bekijk 8 grote foto's
“Centrale liggen ten opzichte van: Duitsland, België, Luxemburg en Nederland, ideale locatie dus voor een zakelijk bezoek!”
» Lees meer over Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof
Kamers alle +
1 Persoonskamer
Familie Kamer
Standard Comfort Kamer
Check beschikbaarheid Laagste prijs, geen reserveringskosten!
Bel

Ideaal adres voor zakelijke gasten

De centrale ligging van Hampshire Moselhotel – Nitteler Hof ten opzichte van Duitsland, België, Luxemburg en Nederland maakt het een ideaal adres voor zakelijke gasten. Om een idee te geven: het hotel ligt op slechts twee uur rijden van Maastricht en Brussel. De service van de hotelmedewerkers is zeer persoonlijk en niets is te veel gevraagd. Daar komt nog een aantal speciale faciliteiten voor de zakelijke gast bij, zoals gratis Wi-Fi, gratis fietshuur, gratis gebruik van de boardroom, ontbijt vanaf 06.00 uur en gratis gebruik van het wellnesscentrum.

Vergaderen midden in een wijndorp
Kijk, dat zijn de betere adressen om een zakelijke bijeenkomst te organiseren: midden in een wijndorp in het Duitse Moezelgebied. Eén ding is al vast gegarandeerd: in de prachtige omgeving van Nittel met wijngaarden en rivierlandschappen, kunt u volledig ontspannen aan de vergadering beginnen. Het hotel beschikt over een conferentiekamer met ruimte voor tien personen. Daarnaast zijn er nog twee andere zalen voor groepen van acht tot zeventig personen. Alle ruimtes zijn voorzien van projectiescherm, beamer, flipchart en gratis Wi-Fi. Het leukste gedeelte is toch wel het avondprogramma, dat het hotel op uw verzoek kan regelen. Te denken valt aan een wandeling met fakkels door de wijnbergen, een kanovaart op de Moezel of een wijnproeverij.

Vraag hier uw offerte aan
Ideaal adres voor zakelijke gasten

Naar boven

Kamers & Tarieven

Kamertypes Reserveren
  1 Persoonskamer Comfortabele kamer | Single bed | Gratis WiFi Boek deze kamer
  Familie Kamer 4 tot 5 Persoons kamer | Extra lange bedden | Gratis water | Gratis WiFi Boek deze kamer
Standard Comfort Kamer Comfortabele kamer | Double bed | Gratis WiFi Boek deze kamer
  Upgrade Comfort Room Upgrade Room- double bed- extra long bed- lounge- free water- free WiFi Boek deze kamer

Naar boven

Aantrekkelijke Arrangementen vanaf € 18,00 p.p.

Hampshire Hotels heeft een aantal aantrekkelijke vergader arrangementen voor u samengesteld. Hierin zitten alle gewenste services en de prijs geldt per persoon. Wel zo eenvoudig!

U krijgt: 4 uur excl.
€ 18,00
4 uur incl.
€ 32,50
8 uur
€ 32,50
12 uur
€ 56,50
24 uur
€ 140,00
32 uur
€ 195,00
Plenaire vergaderzaal            
Beamer & scherm            
Flip-over, stiften & papier            
Blocnotes & pennen            
Ijswater & pepermunt            
Onbeperkt koffie & thee            
'After 10 Hampshire coffee break'            
Lunch(buffet)            
3-gangen diner            
Overnachting inclusief ontbijt            
Lunch (dag 2)            

Vraag offerte aan

Of bel: +49 (0)658 499 360


Naar boven
 

Hulp nodig?

Wij helpen u graag!
Belt u ons op: +49 (0)658 499 360

Zaalnaam m2 Hoogte Rolstoel Airco Daglicht WiFi Aantal personen per opstelling
  School
Theater
U-vorm
Diner
Carré
Cabaret
Receptie
 
Rochus 70 3,50 m         30 40 30 120 40 40 150

Vraag offerte aan

Of bel: +49 (0)658 499 360


Naar boven

Gelegen in het romantische wijndorp Nittel

In het romantische wijndorp Nittel, op slechts twee uur rijden van Maastricht en Brussel, vindt u Hampshire Moselhotel – Nitteler Hof. Het draait hier in het Duitse Moezelgebied om puur genieten. Van de wijnen uiteraard, maar ook van de fantastische keuken van het restaurant. En van de andere voorzieningen in het hotel, zoals het wellnesscentrum in de Romeinse gewelvenkelder, de kegelbaan en de uitgebreide kinderspeelkamer.

De omgeving van Hampshire Moselhotel – Nitteler Hof is perfect voor een lekker weekendje weg of een minivakantie niet al te ver rijden van Nederland. U kunt fietsen, wandelen, golfen, heerlijk eten en sublieme wijnen drinken. Het hotel is zeer centraal gelegen in het drielandengebied Duitsland-Luxemburg-Frankrijk. Dat maakt de keuze voor leuke stedentripjes uitgebreid: het Franse Metz, de stad Luxemburg, Saarburg en Trier, de oudste stad van Duitsland, zijn alle dichtbij.

Ontdek de oudste stad van Duitsland

In de adembenemende omgeving van het prachtige wijndorpje Nittel kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Trier, de oudste stad van Duitsland, was ooit de hoofdstad van het noordelijke Romeinse rijk. Overal in de buurt zijn er musea en monumenten te vinden die aan deze periode herinneren. Tips:

Musea
Aan de Brückenstraße 10 in Trier staat het geboortehuis van Karl Marx. Tegenwoordig is in het Karl-Marx-Huis de permanente tentoonstelling Karl Marx (1818-1883) te zien over de mens Karl Marx en zijn invloedrijke ideeën. Het bekendste museum van Trier is het Rheinisches Landesmuseum. Hier krijgt u een goed beeld van wat er zich hier in de eerste vier eeuwen na Christus allemaal afspeelde.

Bezienswaardigheden
Er zijn prachtige Romeinse gebouwen te vinden in Trier, zoals de Porta Nigra, de best bewaard gebleven Romeinse stadspoort ten noorden van de Alpen, de niet te missen Dom in het centrum van Trier en een van de hoofdattracties van de stad: de Keizerlijke Thermen. In de stad Metz vindt u de Cathédrale Saint-Étienne, een van de mooiste gotische kathedralen van Frankrijk. Hier kunt u de beroemde glas-in-loodramen van kunstenaar Chagall bekijken.

Wandelen en fietsen
Vergeet uw wandelschoenen niet in te pakken als u richting het Moezelgebied gaat, want u kunt hier formidabel wandelen. Er zijn prachtige tochten uitgezet langs kastelen, burchten en beroemde wijngaarden. Ook voor de fietsers is het smullen geblazen. U kunt bijvoorbeeld de beroemde Mosel-Radweg (238 kilometer) nemen langs de Moezel tot aan Koblenz. Of de Saar-Radweg (110 kilometer) die loopt van de monding van de Saar in de Moezel tot Saargemünd in Frankrijk.

Kinderen
Voor een indrukwekkende roofvogelshow kunt u naar Greifvogelpark Saalburg. Aan het eind van de show mogen de kinderen op de foto met een valk. Met mooi weer kunt u van de 500 meter lange rodelbaan van Zomerrodelbaan Saar-Rodel in Saarburg zoeven.

Golfen
Een lekker balletje slaan in deze prachtige omgeving kan onder andere op de 18-holes golfbaan van Golfclub Trier en Golf Club Cochem/Mosel in Ediger-Eller of de 9-holes golfbaan van Golf-Club Hanh.


Naar boven

Faciliteiten


Naar boven

Mediterraanse gerechten op basis van seizoensproducten

Restaurant Terracotta
De keuken van restaurant Terracotta is mediterraan georiënteerd. De koks werken uitsluitend met eersteklas seizoensproducten. In de open keuken staat een houtskoolgrill om de specialiteiten van het huis op te bereiden: huisgerookte zalm, forel, eend en maiskip. En het restaurant heeft meer klassiekers waar de mensen voor terugkomen: steak, varkensfilet met gorgonzola en diverse gerenommeerde desserts. Op de wijnkaart staat uiteraard een ruime keuze aan wijnen uit de buurt, onder andere gemaakt van de Elblingdruif. U kunt kiezen uit maar liefst 105 (!) lokale wijnsoorten.

Tapasbar
De combinatie van tapas en wijn is een beproefd recept. In Spanje genieten ze er al eeuwen van en ook in Europa zijn tapas al enige tijd een hit. In de tapasbar in het hotel kunt u uitgebreid genieten van deze Spaanse hapjes. Met mooi weer kunt u op het terras terecht. Uiteraard met een passend (Moezel)wijntje erbij.

Mediterraanse gerechten op basis van seizoensproducten

Naar boven