Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)20 5205 555

Hotel Corona - Hampshire Classic ★★★★

Buitenhof 39-42 - 2513 AH - Den Haag, Nederland | welcome@corona.nl |
Toon op kaart
« Terug naar overzicht
VergaderzaalVergaderzaalVergaderzaal
  • Vergaderzaal
  • Vergaderzaal
  • Vergaderzaal
Bekijk 3 grote foto's
“Dé uitvalsbasis voor een zakelijk bezoek aan Den Haag”
» Lees meer over Hotel Corona - Hampshire Classic
Kamers alle +
Comfort Eenpersoonskamer
Comfort Tweepersoonskamer
Junior Suite
Check beschikbaarheid Laagste prijs, geen reserveringskosten!
Bel

Dé plek voor een zakelijk bezoek aan Den Haag

Met de nachtrust zit het in alle 36 kamers van Hotel Corona – Hampshire Classic wel goed dankzij de heerlijk comfortabele bedden. Al net zo goed zit het met de locatie in het centrum van Den Haag, met het Binnenhof en de regeringsgebouwen aan de overkant. Om het verblijf voor de zakelijke gasten nog aangenamer te maken, is er Wi-Fi in het hele hotel, de mogelijkheid van een private diner, 24-uurs receptie en 24-uurs roomservice.

Vergaderen op het Buitenhof
Voor vergaderingen en andere (zakelijke) bijeenkomsten beschikt Hotel Corona – Hampshire Classic over drie sfeervolle vergaderzalen. Deze hebben uitstekende faciliteiten voor groepen van 2 tot 175 personen en prachtig uitzicht op het Buitenhof, het plein voor het Binnenhof. In de zalen vindt u alle mogelijke vergaderapparatuur en Wi-Fi. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u ook kiezen voor een vergaderarrangement.

Vraag hier uw offerte aan
Dé plek voor een zakelijk bezoek aan Den Haag

Naar boven

Kamers & Tarieven

Kamertypes Reserveren
Comfort Eenpersoonskamer Twijffelaar - 16m2 - Douche - Gratis WiFi - Flatscreen TV Boek deze kamer
Comfort Tweepersoonskamer Queen bed - 22m² - Bad of douce - Gratis WiFi Boek deze kamer
Junior Suite King bed - 40m2 - Uitzicht op Buitenhof - Privé lift - Gratis WiFi - Jacuzzi Boek deze kamer
Superior Kamer King bed - 28m2 - Douche - Free WiFi Boek deze kamer

Naar boven

Aantrekkelijke arrangementen vanaf € 34,50 p.p.

Hampshire Hotels heeft een aantal aantrekkelijke vergader arrangementen voor u samengesteld. Hierin zitten alle gewenste services en de prijs geldt per persoon. Wel zo eenvoudig!

De prijzen zijn gemiddelde prijzen en o.b.v. beschikbaarheid..

Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig vanaf 10 personen.

U krijgt: 4 uur excl.
€ 34,50
4 uur incl.
€ 54,50
8 uur
€ 68,50
12 uur
€ 114,50
24 uur
€ 224,50
32 uur
€ 291,50
Plenaire vergaderzaal            
Beamer & scherm            
Flip-over, stiften & papier            
Blocnotes & pennen            
Pepermunt            
Onbeperkt koffie & thee            
Lunch            
Hampshire Break (dit is een ochtendbreak of middag break met een snack/lekkernij)            
3-gangen diner            
Overnachting inclusief ontbijt            
Lunch (dag 2)            

Vraag offerte aan

Of bel: +31 (0)70 363 79 30


Naar boven
 

Hulp nodig?

Wij helpen u graag!
Belt u ons op: +31 (0)70 363 79 30

Zaalnaam m2 Hoogte Rolstoel Airco Daglicht WiFi Aantal personen per opstelling
  School
Theater
U-vorm
Diner
Carré
Cabaret
Receptie
 
Buitenhof 65 2,80 m         28 35 25 45 24 28 75
Binnenhof 64 2,80 m         24 35 25 45 24 24 75
Salon 23 2,80 m         8 0 0 12 0 8 20

Vraag offerte aan

Of bel: +31 (0)70 363 79 30


Naar boven

Comfort en luxe in pas verbouwd Corona

Als u van luxe en comfort houdt, is het in 2011 geheel verbouwde Hotel Corona – Hampshire Classic de place to be. U kunt net niet vanuit uw hotelkamer het Torentje van de minister-president inkijken, maar veel scheelt het niet. Als u het plein voor het hotel oversteekt, staat u namelijk al op het Binnenhof. Een centralere ligging in de stad, dicht bij de regeringsgebouwen en het beroemde Torentje, kan dus bijna niet.

Ook voor de gasten die graag een dagje willen winkelen, ligt Hotel Corona – Hampshire Classic uitermate gunstig. U loopt bijvoorbeeld zo naar de drukbezochte Denneweg met zijn grote variëteit aan kwaliteitswinkels en restaurants. Als u lekker wilt uitwaaien op het strand, pakt u voor de deur de tram naar Scheveningen. De perfecte plek voor een lekkere strandwandeling of een vers visje op de boulevard. 

Midden in bruisend Den Haag

Een weekend is eenvoudig vol gepland in een stad als Den Haag. Alleen al het aanbod van musea is te groot om in twee dagen tijd te bezoeken. Vandaar dat u keuzes zult moeten maken. Misschien kan onderstaand overzicht u helpen:

Musea
Panorama Mesdag uit 1881 is het grootste schilderij van Nederland, van maar liefst 14 meter hoog en 120 meter lang. Omdat het doek rond is, kijkt u er niet alleen naar maar staat u er ook middenin. Voor topstukken van beroemde schilders uit de Gouden Eeuw, zoals Vermeer, Rembrandt en Frans Hals, kunt u naar het Mauritshuis. Het Vredespaleis, dat onder andere het Internationaal Gerechtshof huisvest, is een van de meest gefotografeerde monumenten van Den Haag. Door deel te nemen aan een rondleiding kunt u het gebouw ook van binnen bezichtigen.

Muziek
Een jaarlijks terugkerend festival met uitsluitend klassieke muziek is Festival Classique. Een heel weekend lang zijn op diverse locaties in de stad klassieke concerten te bezoeken met als absoluut hoogtepunt Het Hofvijverconcert. In het Haagse Zuiderpark wordt sinds 1981 ieder jaar het gratis muziekfestival Parkpop georganiseerd.

Kinderen
In Madurodam komen miniaturen en hun verhalen tot leven. Nieuw hier is de leuke speeltuin “Waddenzee”, waar kids hun energie kwijt kunnen. Jouw wereld, mijn wereld is de vaste tentoonstelling in het Museon, en daarnaast zijn er altijd wisselende exposities te zien. Het Omniversum toont spannende (natuur)films op een koepelscherm zo groot als een half voetbalveld.


Naar boven

Faciliteiten


Naar boven

Restaurant/Bar BIT

BIT (Best in Town) Grill and Café is een ongedwongen zaak waar men de hele dag uitstekend kan vertoeven. Recht tegenover het Binnenhof, op elk tijdstip van de dag, staan de medewerkers voor u. Voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke koffie of zakelijke lunch. BIT Grill and Café is naast een restaurant ook een erg goede borrellocatie met een uitgebreide wijnkaart en de lekkerste borrelhapjes.  Blijft u dineren? Uit de Josper Grill komen de beste Rib Roasts en Entrecôte Doubles van het Ierse Beef of geniet van de Classic Gourmet Burger. Het interieur van BIT Grill and Café is verschillend ingedeeld. Ongedwongen aan een hoge tafel aan de bar, met een grote groep gezellig aan een lange houten stamtafel bij de Josper Grill, of een intiem rustige hoek voor een zakelijke bespreking.

Restaurant/Bar BIT

Naar boven