Kerstsfeer in Valkenburg

18 november 2022

Valkenburg is van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023 gehuld in kerstsferen.
Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar! In de winterperiode wordt Valkenburg aan de Geul omgetoverd tot dé kerststad van Nederland. Overal beleef je kerst.
Dit unieke stadje aan de Geul biedt jaarlijks diverse kerstmarkten.

Gemeentegrot

Europa's grootste ondergrondse kerstmarkt. Het eindeloze labyrint is omgetoverd tot een uitgebreide kerstmarkt. Alles is uit de kast getrokken om elk hoekje in kerstsfeer te hullen.

Fluweelengrot

Dit jaar vindt voor de 23ste keer de kerstmarkt in de Fluweelengrot plaats. Het is het grootste indoor kerstevenement van Nederland.

Winter Wonderland

Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de mooiste kerststal van Europa! De reis gaat verder per kabelbaan naar de Wilhelminatoren, de grootste verlichte kerstboom van Limburg. 

Santa's Village

Santa's Village is de sfeervolle kerstmarkt in hartje Valkenburg.

Landal Christmas Parade

Laat je betoveren door de Christmas Parade. Twee keer per week trekt de betoverende parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums door het centrum en vanaf dit jaar ook door het winkelcentrum van Valkenburg.

Hampshire Herfstweken 20% Korting x

Laat je verrassen door de smakelijke combinaties van de Hampshire-chefs! Boek een compleet weekendje weg met het dinerarrangement van Hampshire Hotels.

BOEK NU