5 redenen waarom een midweek verblijf beter is dan je denkt!

11 mei 2022

Stel je voor: je pakt je tas, gooit hem in de auto en daar ga je! Er gaat niets boven een ongepland avontuur. Neem dit jaar de tijd en plan een spontaan midweekverblijf bij Hampshire Hotels. Werk kan wachten, toch?

1. Vermijd de drukte van het weekend

De beste attracties zijn vaak ook het populairst. Logisch natuurlijk, deze plaatsen zijn geweldig en daarom willen veel mensen ze ervaren. Door de week is de kans echter groot dat er een stuk minder mensen op bezoek gaan en dat is precies wanneer jij er bent, en al die ongelooflijke plekken ziet en ervaart!

2. Het is goedkoper!

Waarom is een midweek goedkoper dan een weekend? Een midweek is vaak goedkoper dan een weekend omdat er veel meer mensen vrij zijn in een weekend en er dan dus meer vraag is. Het is een kwestie van vraag en aanbod.

Tot 15% korting

Bij Hampshire Hotels bepaal je zelf hoeveel korting jij in een midweek krijgt. Hoe langer je blijft, hoe meer korting je krijgt. 2 nachten 5%, 3 nachten 10% en 4 nachten maar liefst 15%!

3. Verleng je weekend

Een lang weekend is een prima alternatief voor een week vakantie! Plan een lang weekend en trakteer jezelf op een kleine pauze van het werk in één van de Hampshire Hotels. Je gaat ontspannen en verfrist weer aan het werk!

4. Je werkt in het weekend

Weekenden worden automatisch geassocieerd met korte vakanties. Maar wie zegt dat het weekend uitsluitend op zaterdag en zondag moet zijn? In feite werkt niet iedereen volgens het traditionele maandag-tot-vrijdag model. Van gezondheidspersoneel tot luchthavenpersoneel, er zijn veel mensen met verschillende werktijden. Geldt dat voor jou? Dan is een midweek verblijf bij Hampshire Hotels is de perfecte gelegenheid om te ontspannen! Zelfs als je het weekend vrij bent zijn er nog genoeg redenen waarom soms een midweek verblijf een goede optie is.

5. Welke reden heb jij?

Misschien heb jij zelf ook een goede reden waarom jij voor een midweek vakantie kiest bij Hampshire Hotels. Deel deze met ons via onze Facebook pagina en maak kans op een gratis midweek!

 

Bron: The Nutchel Journal

Hampshire Herfstweken 20% Korting x

Laat je verrassen door de smakelijke combinaties van de Hampshire-chefs! Boek een compleet weekendje weg met het dinerarrangement van Hampshire Hotels.

BOEK NU