Menu

Cadeaubon Happy Stay

Terug naar cadeaubonnen overzicht

Cadeaubon Happy Stay

Bent u op zoek naar een mooi cadeau? Met een cadeaubon van Hampshire Hotels geeft u niet alleen een overnachting maar ook die fantastische city trip cadeau! Of een nachtje weg in de natuur of even heerlijk ontspannen in een van de hotels met wellnessfaciliteiten? Hampshire Hotels heeft voor iedere wens tal van opties. Met deze cadeaubon is een hotelovernachting nu wel heel leuk om te geven. 

Heeft u een Cadeaubon Happy Stay ontvangen?

Ga naar  www.hampshire-hotels.com  voor inspiratie en kies uw favoriete hotel. Met deze bon reserveert u vooraf en direct bij het hotel van uw keuze, dit kan telefonisch of via de e-mail. De cadeaubon Happy Stay is geldig bij elk Hampshire hotel en heeft een geldelijke waarde.

Deelnemende hotels

Bij alle Hampshire Hotels en Hampshire Classic kunt u de cadeaubon Happy Stay inleveren. Waar wilt u heen? Kijk bij Hotels voor alle locaties op een rij.

 

U kunt de cadeaubon aanschaffen voor gebruik in een van de comfortabele Hampshire hotels.


Maak hier uw keuze

x

Maak het nóg persoonlijker!

Maak de bon nog persoonlijker door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Nadat u de bon(nen) in het winkelmandje heeft toegevoegd kunt u een persoonlijke groet schrijven. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap op de bon wordt geprint.


▲ Terug naar boven