Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Green Meet*s Resort wordt Hampshire

Amsterdam, 12 oktober 2012 - Griendtsveen Holding BV en Hampshire Hospitality zijn overeengekomen dat het Resort Green Meet*s in Erica per medio oktober onder de licentieformule van Hampshire gaat opereren.

Deze samenwerking betekent dat het Resort gebruik kan maken van de kennis en diensten van Hampshire, o.a. op het terrein van sales en marketing. De exploitatie van het hotel blijft voor rekening en risico van Griendtsveen.

Voortvloeiende uit de samenwerking wordt per 15 oktober a.s. Herman van der Poel als interim manager aangesteld. Hij zal de komende maanden leiding geven aan zowel het hotel, de golfbaan en het vergader-congrescentrum De Fijnfabriek. Herman van der Poel heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende hotels. Tevens heeft Van der Poel voor Hampshire diverse opdrachten uitgevoerd. Zijn denkwijze sluit aan bij het concept van Green Meet*s.

Als gevolg van deze nieuwe samenwerking zal de naam worden gewijzigd in Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe, Green Meet*s Golf en Wellness Resort.

Green Meet*s Golf en Wellness Resort
Het Resort omvat het duurzame viersterrenhotel met 27 luxe hotelkamers, uitgebreide wellnessfaciliteiten, restaurant, fitnessfaciliteiten, beauty & massage en het vergader- en conferentiecentrum in het industriële Rijksmonument De Fijnfabriek. De 9-holes golfbaan is direct gelegen aan het hotel. De golfbaan heeft uitgebreide oefenfaciliteiten zoals de driving range, Chipping & Putting Area en een oefenbunker. In het nieuwe golfcentrum zijn een modern geoutilleerde golfshop en de golfschool gevestigd. 

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht