Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hampshire Hotel - Uden 'De Vrije Teugel' verwelkomt haar eerste hotelgasten

Amsterdam, 25 juni 2012 - Op vrijdag 29 juni is het zover. Dan zal Hampshire Hotel - Uden 'De Vrije Teugel' aan de Bedafseweg in Uden de deuren openen en haar eerste hotelgasten verwelkomen.

Vorig jaar zomer werd begonnen met de ver- en nieuwbouw van het bestaande party- en evenementencentrum. Het resultaat mag gezien worden. Een hotel met 50 ruime en moderne kamers, een party- bowling- en evenementencentrum met tal van mogelijkheden en dat alles gelegen in een prachtige omgeving.

"Met ons party- en evenementencentrum hadden we al veel mogelijkheden, maar na deze ware metamorfose van het bestaande pand en de nieuwe faciliteiten zijn de mogelijkheden onbegrensd. Zowel voor particulieren als bedrijven kunnen wij namelijk aan zo'n beetje alle wensen voldoen. Van vergadering tot bedrijfsfeest en van teambuilding tot bruiloft." Want naast het Hampshire Hotel met 50 kamers en het nieuwe bowlingcentrum met 10 banen (opening 30 augustus 2012), een Grand Cafe en lounge is er nog veel meer. "Zo hebben we ook een nieuw a la carte restaurant en funcooking restaurant", aldus Marco Brisko, manager van Hampshire Hotel - Uden 'De Vrije Teugel'.

Naast veel mogelijkheden binnen is ook buiten het één en ander te vinden. Zo beschikt Hampshire Hotel - Uden "De Vrije Teugel" over een ruim pleinterras, midget- en tafelgolf en zijn er diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Vorig jaar al ontvingen zij het keurmerk Fietsers Welkom, omdat ze toen al ruimschoots voldeden aan de gestelde criteria. De locatie van Hampshire Hotel - Uden 'De Vrije Teugel' ligt binnen de gestelde afstand van een fietsknooppunt, men kan er de accu van een elektrische fiets opladen, fietsen huren, er zijn fietskaarten verkrijgbaar en het is mogelijk de auto gratis te parkeren.

Vanaf 29 juni 2012 verwelkomt Hampshire Hotel - Uden 'De Vrije Teugel' haar eerste hotelgasten op feestelijke wijze. Eind 2012 vindt er een grote opening plaats (datum wordt later dit jaar bekend gemaakt).

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht