Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hampshire Hotels bouwt aan de natuur met Facebook campagne

Amsterdam, 1 oktober 2012 – In samenwerking met Natuurmonumenten steunt Hampshire Hotels de natuur in Nederland met een nieuwe Facebook campagne. Bij 5.000 likes zullen 200 bomen worden geplant tijdens de Hampshire Boomplantdag op vrijdag 23 november aanstaande.

Bouw zelf mee aan de natuur: plant een boom
Hampshire Hospitality is partner van Natuurmonumenten en bouwt gezamenlijk aan het behoud van de natuur in Nederland. Natuur is ook voor de gasten van Hampshire Hotels een onuitputtelijke bron van inspiratie en verwondering. Daar moeten wij zuinig op zijn en goed voor zorgen. Want in een dichtbevolkt land is natuur extra kwetsbaar.
Middels de Facebook campagne wil Hampshire Hotels Facebookers zelf de mogelijkheid geven mee te bouwen aan de natuur. Voor iedere 25 likes plant Hampshire een boom op de Hampshire Boomplantdag op 23 november aanstaande in het Drents-Friese Wold. Het streven is om 5.000 likes te genereren en daarmee 200 bomen te kunnen planten. Men kan op de Facebookpagina een fictieve boom zien groeien en de natuur rondom de boom zien ontwikkelen naar gelang het aantal likes.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht