Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hampshire Hotels selecteert fietsers voor Hampshire fietsestafette

Amsterdam, 22 mei 2012 – Na het succes van de 60 dagen durende fietstour in 2011 organiseert Hampshire Hotels dit jaar wederom een fietstour. Dit keer in de vorm van een estafette die bijna 2 maanden zal duren. Na een uitgebreide en secure selectie heeft Hampshire Hotels 11 geschikte fietsjournalisten gevonden.


Indrukwekkend aantal inschrijvingen
Hampshire Hotels heeft vele inschrijvingen ontvangen voor de fietsestafette die in de Hampshire fietsmaanden afgelegd zal worden. Uit een beslissende selectieavond zijn 11 enthousiaste fietsjournalisten geselecteerd. Tijdens deze avond werden er speed date sessies gehouden onder leiding van een vakkundige jury. Deze bestond uit Bram van der Leij van FietsActief, Janinka van Bennekom van Gazelle, Cees Mout van GoCycling(Cross River) en Hans Hendriks, de fietsjournalist van 2011. De jury werd aangevuld met een aantal leden uit het commerciële team van Hampshire Hospitality.

11 weken, 11 fietsjournalisten
De fietsers zijn bekend. Alle geselecteerde zijn even enthousiast en gemotiveerd en ieder heeft een verschillende fietsachtergrond. De één fietst al jaren terwijl de ander dit jaar voor het eerst de uitdaging aangaat. Ook zal er dit jaar gebruik gemaakt worden van onder andere de elektrische fiets en de mountainbike. Alle fietsers hebben op een eigen manier ervaring met schrijven en willen de ervaringen op de fiets en in de hotels graag delen met de buitenwereld. Dit zal onder andere via blogs en social media gebeuren. Alle geselecteerde fietsjournalisten hebben de kracht anderen te boeien met hun verhalen en foto’s.

Fietsestafette
Tijdens de estafette zal iedere fietser te volgen zijn via een blog, Twitter en Facebook. Zij zullen via een iPad updates geven over hun fietservaringen. Vanaf juni 2012 zullen de eerste fietsers te volgen zijn via blog.hampshire-hotels.com. Volgers kunnen prijzen winnen door vragen van de fietsjournalisten te beantwoorden.
Klik hier voor het weblog.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht