Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hampshire zet zich in voor Serious Request met een ludieke actie

Amsterdam, 10 december 2012 - Eind december staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Enschede. Hampshire is naar aanleiding van dit event als hotelpartner van 3FM een ludieke actie begonnen. Hampshire veilt een “elk weekend in een ander bed” prijs voor het goede doel.

De hoogste bieder krijgt 52 vouchers voor ieder weekend van het jaar in een ander Hampshire Hotel startend in Enschede en eindigend in Leeuwarden, waar het glazen huis volgend jaar zal staan. De voucher houdt 1 overnachting in voor 2 personen inclusief ontbijt. De vouchers die geveild worden zijn vrij overdraagbaar aan derden; zodat ook bedrijven hierop kunnen bieden voor hun medewerkers. Daarnaast veilt Hampshire voor 100 personen oesters en bubbels op locatie met een FLO Bar, gesponsord door Brasserie FLO Amsterdam, Eindhoven en Maastricht.

“Wij hopen op mooie biedingen van de luisteraars van 3FM en hopen met een mooie grote cheque het Rode Kruis te kunnen steunen”, aldus Kees van Wezel, Director of Marketing & Franchise bij Hampshire Hospitality.

3FM Serious Request
Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. 3FM focust zich in 2012 tijdens SR12 in Enschede op 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar onnodig sterven door het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.
 

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht