Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hotel Newport bij Hampshire Hotels

Amsterdam, 18 september 2012 – Per 1 juni jl. heeft Hampshire Hospitality de hotelexploitatie overgenomen van Hotel Newport te Huizen. Het hotel gaat per heden de naam Hampshire Hotel – Newport Huizen dragen.

Reeds in juni 2012 is de hotelexploitatie van Hotel Newport te Huizen door Hampshire Hospitality overgenomen van de vorige exploitant EMCO Hospitality. Na een periode van integratie en re-branding gaat het hotel per heden verder onder de naam Hampshire Hotel - Newport Huizen. De kwaliteit en service waar Hotel Newport en haar medewerkers om bekend staan, blijven uiteraard gehandhaafd.

Hampshire Hotel - Newport Huizen is een viersterren hotel gelegen aan het Gooimeer in de gemeente Huizen. Het hotel heeft 61 kamers en leent zich enerzijds goed als uitvalsbasis voor een korte toeristische trip in het Gooi en anderzijds voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, congressen en seminars. Newport biedt 7 airconditioned vergaderzalen variërend van 2 tot 150 personen en heeft 150 parkeerplaatsen op eigen terrein. Voorts biedt het hotel een bar-restaurant en is in het souterrain aan de jachthaven een Indonesisch restaurant gevestigd.

“Wij zijn heel trots een mooi en veelzijdig bedrijf als Hotel Newport te Huizen aan het portfolio van de Hampshire groep te kunnen toevoegen. Met deze overname in het Gooi wordt een “witte vlek” voor Hampshire op de kaart van Nederland ingevuld.”, aldus Etienne Verkerk, Algemeen Directeur van Hampshire Hospitality.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht