Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Nieuwe Hampshire Classic voor Hampshire Hospitality in de Belgische Voerstreek

Amsterdam, 13 maart 2012 - Met ingang van heden sluit Landgoed Altembrouck zich aan bij Hampshire Hospitality. Het hotel zal de naam Landgoed Altembrouck - Hampshire Classic gaan dragen.

Aansluiting
Landgoed Altembrouck – Hampshire Classic is een bijzonder hotel in de Belgische Voerstreek, in het dorp ’s Gravenvoeren. “De aansluiting bij Hampshire biedt ons landgoed de mogelijkheid ons meer op de kaart te zetten in de Benelux. Onze bijzondere locatie past perfect tussen de andere bijzondere Hampshire Classic Hotels en wij verwachten vooral te kunnen meeliften op de expertise van Hampshire Hotels op sales- en marketingvlak in bepaalde niche markten”, aldus de heer Claessen, eigenaar van het landgoed.

Het hotel
Landgoed Altembrouck – Hampshire Classic ligt verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek in ’s Gravenvoeren. Maastricht en Hasselt liggen op ongeveer 15 autominuten afstand. Het hotel is van oorsprong een 18e-eeuws kasteel en landgoed. Van oudsher kwamen de graven uit de omgeving naar deze plek voor hun ontspanning. Het hotel is compleet gerenoveerd met respect voor de vroegere stijl. Naast kamers biedt het landgoed tevens diverse ruimtes voor bruiloften, recepties, brainstormsessies of vergaderingen in het groen.

Culinaire onderscheidend
Landgoed Altembrouck – Hampshire Classic heeft zich ontwikkeld tot culinaire broedplaats, van waaruit in 1998 de beroemde Japanse Wagyu runderen in Europa werden geïntroduceerd.

Onder het motto “Smaak voorop” worden gasten op Altembrouck verrast met producten van het eigen land. Naast het beroemde Kobe Beef, vindt u er ook Hongaarse Mangalica varkens, het eigen Kurohitsu lam en het bijzondere Primavera kalf.

“Het is een bijzonder mooi hotel wat bijzondere culinaire verrassingen biedt. Het hotel, wat op korte afstand van steden als Maastricht en Hasselt ligt, maakt dit multifunctionele landgoed een aanwinst voor de groep”, aldus Kees van Wezel, Director of Franchise & Marketing bij Hampshire Hospitality.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht