Menu

Partners

Partners

BurgGolf

De negen BurgGolf banen liggen verspreid over heel het land en zijn herkenbaar in uitstraling, kwaliteit en service. Op alle golfbanen van BurgGolf vindt u uitgebreide oefenfaciliteiten en een professionele Golfacadamy, goed geoutilleerde golfshops, verzorgde vergaderfaciliteiten en uitstekende restaurants. Samen met Hampshire hotels stelde BurgGolf een aantal sportieve golfarrangementen samen.


▲ Terug naar boven

CliniClowns, de kracht van een lach

Stichting CliniClowns Nederland zet zich in voor alle zieke en gehandicapte kinderen in Nederland. Want tussen de behandeling, de pijn en de vele beperkingen door is een lach hard nodig. Niet alleen omdat deze kinderen het verdienen, maar vooral omdat ze er veel baat bij hebben. Afleiding en plezier werken ontspannend en stressverlagend. Spelen is voor een kind de natuurlijke manier om zich te ontwikkelen en vervelende gebeurtenissen te verwerken. Dat is de kracht van een lach.


▲ Terug naar boven

DeLaMar Theater

Het DeLaMar Theater, goed voor ruim 1500 stoelen, is verbonden met grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge en heeft een theatergeschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Het beroemde theater was behalve standplaats van grote cabaretiers ook een podium voor komedies, toneelklassiekers, festivals en jeugdvoorstellingen – kortom: het theater had, en heeft, een zeer gevarieerde programmering.


▲ Terug naar boven

Eileen

Eileen is een telefoniste die 24 uur per dag en 7 dagen per week gebeld kan worden voor hulp, tips en praktische informatie voor als je onderweg bent of onderweg gaat. Niet alleen informatie over files en flitsers, maar ook andere vragen kunt u laten beantwoorden door Eileen. Het betreft hier geen computer die u helpt, maar een vriendelijke telefoniste.


▲ Terug naar boven

Fietseropuit.nl

Maak met Fietseropuit.nl uw eigen fietsroute op maat. Heerlijk ontspannen fietsen over de mooiste fietspaden van knooppunt naar knooppunt. Kies een regio waar u de route wilt laten beginnen en geniet van prachtige landschappen en bezienswaardigheden.


▲ Terug naar boven

Gazelle

Bij Gazelle laten zij zich al meer dan 100 jaar inspireren door het gevoel van ‘lekker fietsen'. Gazelle produceert kwaliteitsfietsen die licht en comfortabel rijden. Zij heeft modellen fietsen die zijn gemaakt voor verschillende doelgroepen zoals ouders met kleine kinderen, bejaarden of fanatieke bikers.


▲ Terug naar boven

Historic Hotels Worldwide

Historic Hotels Worldwide identificeert kwaliteitshotels die onaangetast hun historische integriteit, architectuur en sfeer hebben behouden. Historic Hotels of Worldwide bewaakt de authenticiteit van de meest prominente verblijfplaatsen en biedt bezoekers een memorabele reiservaring om van te genieten en om te delen.


▲ Terug naar boven

Historia Events

Historische locaties en hotels van Historia Events zijn minimaal 75 jaar oud en vaak (veel) ouder, ze hebben een historisch karakter en bieden een hoogwaardige kwaliteit en service.


▲ Terug naar boven

SOS Events

SOS Events is partner van de Hampshire hotels op de Veluwe en omstreken. Voor uw vergaderbreak of bedrijfsuitje in één van de Hampshire hotels bent u zeker van kwaliteit en succes met SOS Events. SOS Events verzorgt sinds 1996 bedrijfsevenementen zoals klassieke rally’s met Mini Coopers. Helikopterdropping, Lekker op de Trekker, solextours, e-steppen of limodropping; laat u verrassen door de professie en het aanbod!


▲ Terug naar boven