Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Fiets van hotel naar hotel met Hampshire fietsarrangementen

Fietsvakanties zijn populair in Nederland. Terecht, want ons land biedt een weelderige natuur, lieflijke dorpjes en boeiende steden. Maar na een lange dag trappen is zelfs de meest doorgewinterde fietsfanaat toe aan comfort. Hampshire Hotels biedt exclusieve fietsarrangementen met de garantie dat fietsende gasten ’s avonds steeds weer kunnen genieten van ongekende service en een comfortabele hotelkamer. De hotels van Hampshire hebben allemaal een eigen gezicht, zo is iedere overnachting een prettige verrassing. Hampshire Hotels heeft verschillende fietsarrangementen voor zowel een korte als een langere vakantie.

Waarom kiezen voor één hotel als je uit een heleboel verschillende kunt kiezen? Hampshire Hotels biedt een enorme keur aan hotels in Nederland, die wel allemaal gegarandeerd een hoogstaande service en een optimale gastvrijheid bieden. Kenmerkend aan de hotels van de groep is dat iedere hotel een eigen gezicht heeft, passend bij de omgeving. Dat maakt iedere slaapplaats een nieuwe ontdekking, vol prettige verrassingen. Denk aan een sauna, een zwembad of een prachtige tuin waar het na een fietstocht heerlijk uitrusten is. Vrijwel alle hotels zijn voorzien van een restaurant, zodat fietsliefhebbers na een vermoeiende dag de deur niet meer uit hoeven voor een aperitief of een diner. De fietsende gasten zullen over het algemeen rond borreltijd aankomen.

Adembenemende routes
Een weekend, een midweek of een volledige week, Hampshire Hotels biedt als enige hotelgroep in Nederland verschillende arrangementen voor fietsfanaten. Er zijn verschillende themaroutes te boeken, zoals de Waterroute in Midden Nederland. Een adembenemende route langs plassen, kleurrijke heidevelden en weelderige bossen. Of wat te denken van de Achterhoekse wijnroute door een afwisselend landschap waar kastelen en landhuizen oprijzen uit de prachtige natuur. Waar wijnboeren hun deuren open zetten om prachtige wijnen van Nederlandse bodem te laten proeven. En zo zijn er nog talloze prachtige routes te boeken langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden van ons land. Een route is gemiddeld 35 kilometer lang en kan naar eigen wens verlengd worden.

Het arrangement
Het fietsarrangement van Hampshire Hotels is op basis van logies in een tweepersoonskamer en een ontbijtbuffet. Van te voren kunnen ook goedgevulde lunchpakketten of een diner worden geboekt. De arrangementen zijn op basis van zelf mee te brengen fietsen. Over bagage hoeft de gast zich geen zorgen te maken, die wordt van hotel naar hotel vervoerd. Hampshire Hotels rekent geen reserveringskosten en biedt een laagste prijsgarantie. Reserveren kan via de website http://www.kamernaarkamer.nl/

_____________________________________________________________


Overige informatie
Data: Arrangementen zijn te boeken van maart tot en met oktober
Website: www.hampshire-hotels.com
Reserveren: http://www.kamernaarkamer.nl/


Bron: Miss Publicity

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht