Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hampshire Hotel – Jan van Scorel nieuw binnen Hampshire concern – Aan de voet van de Schoorlse Duinen

In het lieflijke Schoorl ligt Hampshire Hotel – Jan van Scorel. Het is de nieuwste aanwinst voor Hampshire Hospitality, de snel groeiende onderneming van drie-, vier- en vijfsterren hotels in de Benelux. Jan van Scorel is prachtig gelegen in één van Nederlands meest indrukwekkende duinlandschappen, maar ligt ook maar tien minuten van Alkmaar af. Het  hotel is vier seizoenen lang de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke (mini)vakantie. Jan van Scorel was voorheen onderdeel van Maxima Hotels. Vanaf vandaag kan via Hampshire Hotels geboekt worden bij het viersterren hotel in de Noord-Hollandse duinen.

Oneindige mogelijkheden
Of het nu voor een weekend of een week is, met z’n tweetjes of met het gezin, viersterren Hampshire Hotel - Jan van Scorel biedt elke gast wat wils. Relaxen kan in het verwarmde binnenbad met sauna en solarium of, als bij terrasweer, in de mooie binnentuin met buitenbar ‘Il Palazzo’. Sportieve gasten kunnen zich wagen aan een potje jeu de boules of het huren van een (elektrische) fiets. In de omgeving zijn verschillende golfbanen, kitesurfscholen en andere activiteiten te beleven. Culinair plezier beleeft de gast in restaurant Kanunnik, waar naast lunch en diner ook dagelijks een high tea geserveerd wordt.

Pittoresk
Het prachtige duingebied, waar waterlandschappen en dichte bossen de zandvlakten afwisselen, leent zich goed voor fietstochten, wandelingen of ritten te paard. Het is zelf mogelijk het duingebied per Segway te verkennen. Het pittoreske plaatsje Schoorl is absoluut een bezoek waard, net als kunstenaarsdorp Bergen aan Zee en de gezellige stad Alkmaar biedt een keur aan winkels en natuurlijk het kaasmuseum in het Waaggebouw. Leuk voor de hele familie is het Zee Aquarium in het nabijgelegen Bergen aan Zee.


Vergaderen aan zee
Ongestoord vergaderen of teambuilden, daar leent Hampshire Hotel  - Jan van Scorel zich uitermate goed voor. Activiteiten in de omgeving als een segway tour, zeilfietsen, kiten en beach golf zorgen dat collega’s nader tot elkaar groeien. Ook een ontspannende duinwandeling met de Schoorlse boswachter behoort tot de mogelijkheden. De rust en schoonheid van de omgeving maakt het hotel een inspirerende vergaderlocatie, mede dankzij de complete vergaderarrangementen die het hotel biedt. Bijzonder is het ‘gezond vergaderen arrangement’, waarbij de nadruk ligt op verantwoorde breaks en voeding. Hierbij staan een biologische  lunch en gezonde tussendoortjes op het programma. Jan van Scorel heeft negen vergaderzalen en een luxe vergadervilla ‘Villa an Duin’, gelegen aan het bospad.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht