Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hampshire Hotel Fitland - Leiden opent haar deuren

Hampshire Hotel Fitland - LeidenOp maandag 16 september 2013 opent Hampshire Hotel Fitland - Leiden haar deuren. Het 120 luxe kamers tellende hotel is gevestigd in het nieuwe Levelgebouw, vlak naast NS station Leiden, op de tiende en elfde verdieping. Door de centrale ligging is het hotel een ideale uitvalbasis voor shoppen, culturele uitstapjes of bezoek aan het casino. Het moderne Hampshire Hotel biedt een uniek uitzicht over de sleutelstad, beschikt over twee restaurants met geheel eigen concept, een uitgebreid sportcentrum en een compleet wellnessresort.


Dining with a view
Voor dineren met een fenomenaal uitzicht over de stad Leiden en de oudste universiteit van Nederland is er op de twaalfde verdieping restaurant ‘Top Level’. Letterlijk eten op niveau krijgt voor Leidse begrippen een nieuwe dimensie met keuze uit een uitgebreide a la carte kaart met seizoensgebonden gerechten. Een culinaire ontmoetingsplaats voor zowel hotelgasten als gasten uit de hele regio. Op de verdieping bevindt zich restaurant ‘The Second Level’ met een luxe open keuken, kookstudio’s, lounge bar en DJ Booth. The Second Level heeft de capaciteit om van iedere gelegenheid een unieke avond uit te maken. Voor een vast bedrag kunnen gasten diverse kleine gerechten bestellen van een uitgebreide kaart.


Sportief en wellness
Naast dineren beschikt het Hampshire Hotel Fitland - Leiden over uitgebreide sportfaciliteiten. Het sportcentrum is gericht op resultaat, beleving en persoonlijke benadering en is ingericht met apparatuur van het toonaangevende Amerikaanse merk Freemotion. Na een intensieve training kunnen gasten heerlijk ontspannen in de uitgebreide thermen- en beautyafdeling. Vanaf 20 september 2013 zijn onder de naam Wellness Leiden tal van faciliteiten beschikbaar waaronder een panoramasauna, infraroodsauna, stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, kruidenbad, dakterras met afkoelzone, dompelbad en voetenbad. Om even te relaxen in stilte is er een cocoon rustruimte, een panoramarustruimte en zijn er tal van opgietingen, hammam, rasul en een Wellnessrestaurant. Voor gezichtsbehandelingen, massages en zonnebanken kunnen liefhebbers terecht in de beautyafdeling.


Vergaderen met inspirerend uitzicht
Hampshire Hotel Fitland – Leiden is een perfecte vergaderlocatie vanwege de centrale ligging. Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is het hotel binnen een half uur te bereiken zowel met de trein als de auto. Er is keuze uit zes multifunctionele vergaderzalen met ruimte voor acht tot maximaal duizend personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, Wi-Fi en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig zijn voor een succesvolle meeting.

Meer informatie is terug te vinden op www.hampshire-hotels.com/leiden

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht