Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Hampshire Hotel Newport Huizen officiële trouwlocatie

Amsterdam, 17 oktober 2013, Hampshire Hotel Newport Huizen officiële trouwlocatie

De gemeente Huizen heeft Hampshire Hotel Newport Huizen officieel erkend als trouwlocatie. Vanaf heden zal menig jawoord klinken aan het Gooimeer in Huizen. Op deze locatie midden in het Gooi, direct aan het water en de jachthaven, staat Hampshire Hotel - Newport Huizen. Het hotel dat sinds  oktober dit jaar officieel door de Gemeente Huizen is erkend als trouwlocatie.  

Trouwen aan het Gooimeer
Goed nieuws voor aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte locatie in het Gooi. Hampshire Hotel - Newport Huizen ligt direct aan het Gooimeer en de jachthaven van Huizen. Naast een mooi decor voor een huwelijksdag heeft deze locatie andere voordelen, zoals de centrale ligging in Nederland, makkelijke bereikbaarheid via de A1 en A27, 150 gratis parkeerplaatsen, luxe overnachtingsmogelijkheden en een grote variëteit aan (feest)ruimtes.

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen
Als het weer het toelaat, kan de huwelijksvoltrekking op het eigen terras van Hampshire Hotel - Newport Huizen aan de haven met privé aanlegsteiger plaatsvinden. Na het jawoord is het mogelijk met alle gasten op een speciale ‘huwelijksboot’ te stappen en het Gooimeer op te gaan. Ook in het hotel zijn diverse ruimtes beschikbaar voor de huwelijksvoltrekking, het diner en het feest. Het hotel heeft zeven grote en kleine zalen, die flexibel in te delen zijn. Daarnaast zijn er een grote feestzaal van 450 m2 en een exclusief Penthouse met eigen dakterras aanwezig.

Over Hampshire Hotel Newport Huizen
Hampshire Hotel – Newport Huizen is een viersterrenhotel midden in het Gooi met 60 comfortabel ingerichte hotelkamers en suites. Het biedt gasten uitzichten op het Gooimeer en de jachthaven van Huizen. Een ideaal startpunt voor tripjes naar bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Muiderslot en het museum Singer, en een wandel- of fietstocht in omliggende natuurgebieden. Restaurant Café Ô in de lounge van het hotel biedt de hele dag door voor elk wat wils.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht