Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Lazy Sunday Afternoon met sterrenchefs bij Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden

Chillen, loungen en vooral genieten!

Amsterdam, 24 september 2013 – Na het grote succes van de “Lazy Sunday Afternoon”, gehost door sterrenchef Peter Gast in diverse andere steden, is nu de eer aan Amsterdam. Op zondag 27 oktober 2013 is de eerste Lazy Sunday Afternoon op het mooiste plekje aan het Leidseplein – Café Americain van Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden. Chillen, loungen en vooral genieten is het motto van dit unieke concept. Vanaf 16.00 uur staat de DJ met een relaxte beat klaar.

Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden staat al bekend als geliefde locatie voor entertainment en showbusiness, zoals RTL Late Night met Humberto Tan en gekende bestemming voor gasten als Blondie, Bruce Springsteen, Eric Clapton en Tina Turner. Laat je nu culinair verrassen met een 8-gangen menu samengesteld door sterrenchef Peter Gast van ’t SchultenHues Zutphen & Andre Gerrits van ’t Amsterdammertje in Loenen a.d. Vecht.

Iedere editie van Lazy Sunday Afternoon zal Peter Gast een andere collega sterrenchef uitnodigen om bij de gasten het hoofd op hol te krijgen met culinaire creaties. Hans Stroeve, resident DJ van De Librije, zal de muzikale sfeer van de middag verzorgen.

Meer informatie en reserveringen via Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden op telefoonnummer 020 556 3000.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht