Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Repudo, American Express en Hampshire Hotels zetten prijswinnaars in het zonnetje

Amsterdam, 21 mei 2012 – De maand april stond voor Hampshire Hotels in het teken van de Hampshire Hotel Hunt. Onder het motto “er zijn meer Hampshire Hotels in de buurt dan je denkt” konden geïnteresseerden deelnemen aan een online spel, waarin de digitale en fysieke wereld bij elkaar werden gebracht. Op dinsdag 15 mei j.l. kregen de winnaars hun prijzen overhandigd in American Hotel Amsterdam – Hampshire Eden.

Gedurende vier weken werd met veel enthousiasme aan de actie deelgenomen. Het spel kon gespeeld worden via de App Repudo, waarbinnen het mogelijk is om allerlei soorten multimedia ‘neer te leggen’ en ‘op te pakken’ op elke gewenste locatie in de ‘echte’ wereld, zoals tekst, foto's, video of een audiobericht. Deelnemers aan de Hampshire Hotel Hunt kregen de opdracht om zo snel mogelijk vier Hampshire Hotels binnen een straal van 750 meter ‘op te halen’ met hun smartphone, op basis van hun GPS locatie. Wie dit het snelste voltooide won een volledig verzorgd weekendje weg en The Green Card van American Express met 100.000 Membership Rewards punten t.w.v. €450,-.

Aan de trotse winnaars Sander Stomp, Richard van Herwaarden, Mark Alkema en Alexander Smit werden op dinsdag 15 mei j.l. door Repudo, American Express en Hampshire Hotels de prijzen overhandigd in het prestigieuze American Hotel Amsterdam – Hampshire Eden.

“In lijn met het concept van Repudo, waar de digitale en fysieke wereld bij elkaar worden gebracht, wilden wij de winnaars graag persoonlijk de prijzen overhandigen. Het was een leuk en succesvol experiment met een innovatief bedrijf als Repudo en vaste partner American Express.”, aldus Ewoud Frielink, E-Commerce Executive bij Hampshire Hotels.

David Compier, Client Manager National Accounts bij American Express, voegt toe: “Door het mede mogelijk maken van deze actie onderstrepen wij de goede relatie met Hampshire Hotels alsmede de mogelijkheden en voordelen van online betalen met de kaartproducten van American Express.”

“Wij hebben afgelopen jaar veel mooie campagnes voor mooie klanten gedaan waarvan dit een zeer geslaagde is. Tijdens deze campagne hebben we een nieuw concept uitgerold, wat goed ontvangen is. En natuurlijk altijd leuk om winnaars in de echte wereld een handje te kunnen schudden.“, Aldus Lucas Tieleman, CEO Repudo

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht