Menu

Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen ★★★★

's Gravenhof 6 - 7201 DN - Zutphen, Nederland | info@hotelsgravenhof.nl
Toon op kaart
« Terug naar overzicht
Exterieur 1Exterieur 3Meeting 4Exterieur 2TweepersoonskamerEenpersoonskamer
 • Exterieur 1
 • Exterieur 3
 • Meeting 4
 • Exterieur 2
 • Tweepersoonskamer
 • Eenpersoonskamer
Bekijk 16 grote foto's
“Trouwen een hele bijzondere gebeurtenis..”

Uw trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een van de belangrijkste dagen in uw leven en daarbij ook een van de mooiste dagen. Daarom is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met al uw wensen, van de ceremonie tot de huwelijksnacht, zodat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten. Hampshire Hotels helpt u heel graag uw trouwdag tot in de puntjes perfect te verzorgen.

» Lees meer over Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen
 • Bruidssuite
 • Kluisje
 • Ontbijt op de kamer
Of bel: +31 (0)575 596 868 Informatie aanvragen
Bel

Maak van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven!

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet. Op naar de volgende…. dé sprookjesdag! Bent u opzoek naar de mooiste plek voor deze speciale plek? Wat is er mooier dan uw huwelijk vieren in het romantische Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen? Een bijzondere locatie met de historie van de 17de eeuw gecombineerd met een moderne vleugel van architectuur en kunst. Perfect voor uw sprookjeshuwelijk, geniet van een heerlijk diner (buffet/menu), een gezellige brunch/lunch of waanzinnige High Tea. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een receptie, borrel of feest, met een capaciteit tot wel 200 gasten!

Huwelijksvoltrekking in de 18de eeuwse Pauwenzaal
Sinds september 2000 kan er getrouwd worden in de 18de eeuwse Pauwenzaal. Deze ruimte kenmerkt zich door haar inrichting en wandschildering. In de Pauwenzaal zijn maximaal 40 zitplaatsen en enkele staanplaatsen.

Bruidsontvangst
In de loop der eeuwen zijn vele tradities rond de bruidstaart ontstaan. Wit is de traditionele bruidskleur. Het is niet alleen de kleur van de zuiverheid, maar ook van voorspoed en zegen. Vroeger was de bruidstaart het symbool van vruchtbaarheid. De taart werd vaak door anderen aangeboden. Hoe groter de taart des te meer geluk men het bruidspaar wenste. Bruid en bruidegom snijden samen de taart aan ten teken van verbondenheid.

Huwelijksdiner
Een diner mag tijdens uw bruiloft natuurlijk niet ontbreken en dat kan wederom in onze authentieke stijlkamers. De Pauwenzaal biedt plaats tot 40 personen en het Prentenkabinet tot 30 personen. Bij meer dan 40 personen kan het diner plaatsvinden in ons Serrerestaurant, het is bijzonder omdat het geheel uit glas bestaat en uitzicht biedt op een binnentuin. Vooral 's avonds geeft dit een aparte, gezellige sfeer.

Bruidsarrangement
Voor de huwelijksnacht bieden wij een bruidsarrangement om te relaxen. Het hotel heeft drie romantische suites voor bruidsparen. De suites zijn uitgerust met badkamer met bad en douche, telefoon, kleurentelevisie en Royal Auping bedden.

Meer informatie

 

/uploads/files/images/Stock/Boeket_2.jpg

▲ Terug naar boven

Faciliteiten


▲ Terug naar boven
Wellness
Sfeervolle en bijzondere locatie voor uw evenement
Zutphen is de plek voor fijnproevers
Alles in huis voor zakelijke gasten

Meer informatie over trouwen aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.
Ik wens de nieuwsbrief te ontvangen

Informatie en reserveringen

Wij bespreken graag uw trouwwensen met u.
Bel: 088 - 5220 220 *
Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur
E-mail: reservations@hampshire-hotels.com
 • Binnen 4 uur een reactie voor groepen en trouw - arrangementen (vanaf 20 personen)
 • Divers aanbod van hotels in Nederland
 • Altijd binnen één werkdag een offerte op maat of een afspraak om uw wensen te bespreken.