Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Twee nieuwe hotels voor Hampshire in de Belgische Ardenne

Amsterdam, 13 augustus 2012 - Met ingang van heden sluiten Auberge La Grande Cure in Marcourt (Belgische Ardennen) en Hotel de la Poste in het Belgische Bouillon zich aan bij Hampshire Hospitality. De hotels zullen de namen Hampshire Hotel – La Grande Cure en Hotel de la Poste – Hampshire Classic dragen.

Hampshire Hotel – La Grande Cure
Tim en Hélène Christensen zijn enthousiast over de aansluiting bij Hampshire Hospitality. “Wij willen graag nog meer voet aan de grond krijgen in de Nederlandse markt en daarbuiten. Daarbij kunnen wij de expertise en het brede netwerk van Hampshire Hospitality heel goed gebruiken. Ook ons type hotel sluit perfect aan bij Hampshire.”

Het hotel gelegen in Marcourt, midden in de Belgische Ardennen, is opgetrokken uit natuursteen wat kenmerkend is voor de streek. Onlangs is het hotel in dezelfde karakteristieke stijl uitgebreid en ingericht met een moderne maar warme look. Het hotel beschikt over 8 standaard kamers en 16 superieure tweepersoonskamers, een vergaderruimte tot 30 personen, een culinair restaurant en een lounge- en wijnbar. In de toekomst kunnen gasten tevens genieten van een wellness paviljoen.

Hotel de la Poste – Hampshire Classic
“Met onze aansluiting bij Hampshire Hospitality zijn wij overtuigd van een betere marktwerking in Nederland, België en Duitsland. Ons hotel sluit perfect aan op de andere Hampshire Classics. Daarnaast zijn wij blij als één van de eerste hotels in de Belgische Ardennen aan te mogen sluiten”, aldus de heer Bom, eigenaar van Hotel de la Poste - Hampshire Classic.

Het eeuwenoude statige gebouw waarin Hotel de la Poste – Hampshire Classic gevestigd is, heeft sinds 1730 een hotelfunctie. In de 18e en 19e eeuw was het voornamelijk een overnachtingsplaats voor reizigers op postkoetsen tussen Engeland, Zwitserland, Nederland en Parijs. Inmiddels beschikt het hotel over 60 comfortabele kamers, een vergaderzaal, restaurant, brasserie en een gastronomische keuken met een gevarieerde menu- en wijnkaart. Ook beschikt het hotel over een bar met salon en een aansluitend terras. Hotel de la Poste - Hampshire Classic ligt midden in het centrum van Bouillon, aan de oever van de Semois, met een weids uitzicht over de Semois-vallei.

“Beide hotels hebben unieke kwaliteiten op het gebied van locatie, culinair niveau en gastbeleving” aldus Kees van Wezel, Director of Franchise & Marketing bij Hampshire Hospitality. “Dit zijn de eerste Hampshire hotels in de Belgische Ardennen en passen perfect bij onze groeiplannen.

PDF bestand

▲ Terug naar boven « Terug naar overzicht