Menu

Wellness arrangement

Wellness arrangement

 Inhoud arrangement 

 • 1 x overnachting
  1 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Gratis toegang tot wellness

 • Op basis van twee personen

Heerlijk ontspannen, dompel uzelf onder in rust en laat u eens lekker in de watten leggen. De Hampshire hotels met wellness faciliteiten bieden u een grote verscheidenheid aan mogelijkheden op het gebied van wellness. Ervaar het nu zelf!

*Prijs is op basis van een reservering voor twee personen en exclusief eventuele gemeentelijke belastingen. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie.
Deelnemende hotels:
 

 

★★★
Hampshire Hotel & Spa  – Paping

Ommen, Overijssel

 
Het zeer uitgebreide sauna- en beautycentrum van Hampshire Hotel & Spa – Paping komt u volledig tot rust. Een kleine greep uit het aanbod: royale binnensauna met kleur- en geurtherapie...  

vanaf € 35,- per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   
 

★★★★
Hampshire Hotel – De Arendshoeve

Bergambacht, Zuid-Holland

 
Ideaal voor de hotelgasten, die slechts de trap naar beneden hoeven te nemen. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals sauna, verwarmde binnenbad, jacuzzi, zonnebank en een compleet fitnesscentrum.  

vanaf € 44,- per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   
 

★★★★
Hampshire Hotel - Fitland Helmond

Helmond, Noord-Brabant

 
Wellness Helmond is een modern, luxe ingerichte Wellness met een breed aanbod aan faciliteiten: binnen- en buitenbad, Turks stoombad, jacuzzi, sauna en een wellnessrestaurant...  

vanaf € 59,50- per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   
 

★★★★
Hampshire Hotel - Fitland Leiden

Leiden, Zuid-Holland

 
Kom helemaal tot rust in het binnenzwembad, de whirlpool, panoramasauna, infraroodsauna en het kruidenbad. Om de dag compleet te maken, kunt u zich culinair laten verrassen door de koks van het wellnessrestaurant.  

vanaf € 70,- per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   
 

★★★★
Hampshire Hotel - Fitland Mill

Mill, Noord-Brabant

 
Stap aan boord van dit indrukwekkende schip en waan u in een wereld van luxe, wellness en ontspanning. Aan boord zijn alle faciliteiten aanwezig om de waan van de dag even te vergeten.
 
 

vanaf € 49,50 per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   
 

★★★★
Hampshire Hotel - Fitland Uden

Uden, Noord-Brabant

 
In het plaatsje Mill, vindt u een beauty- en wellnessresort op een wel heel bijzondere locatie. Namelijk op een prachtig jacht, dat omgebouwd is tot een zeer complete Wellnessboot.
 
 

vanaf € 44,50 per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   
 

★★★★
Hampshire Hotel - Fitland Veghel

Veghel, Noord-Brabant

 
Waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water.  

vanaf € 45,- per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   

 

 

★★★★
Hampshire Hotel - Fitland Sittard

Sittard, Limburg

 
Het Wellness complex is uitgerust met zwembad, sauna’s, stoombad, whirlpool en dompelbaden, verschillende relax ruimte, Hammam, restaurant, terras etc.

 
 

vanaf € 54,50 per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   

 

 

★★★
Hampshire Hotel - Mooi Veluwe

Putten, Gelderland

 
Sauna Drôme in Putten (Gelderland) is een van de oudste sauna's van Nederland en still going strong. Midden in het Veluwse landschap geniet je hier van een gemoedelijke sfeer en een aantal fraaie cabines, waaronder een varende sauna!  

vanaf € 47,50 per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   
 

★★★
Hampshire Hotel - De Broeierd Enschede

Enschede, Overijssel

 
Huize Hölterhof is geen gewone sauna, zelfs geen gewoon wellnessresort. Huize Hölterhof is uniek. Zodra u arriveert, voelt u het al. Omringd door majestueuze bomen die het zonlicht filteren, ligt het fraaie landhuis in Engelse stijl.  

vanaf € 47,50 per persoon

 
Boek dit hotel  
   
   

 


▲ Terug naar boven