Menu

Hampshire Giftcard

Bijzondere overnachting of culinair diner cadeau geven

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef eens een Hamsphire Giftcard cadeau! Met een giftcard van Hampshire Hotels geeft u een belevenis weg. Bijvoorbeeld voor een diner in dat prachtige restaurant, een nachtje weg in de natuur of even heerlijk ontspannen in een hotel met wellness faciliteiten. Voor iedere wens tal van opties. De Giftcards kunt u kopen in alle deelnemende hotels, of u kunt een giftcard online bestellen voor een bedrag vanaf 5,- t/m 150,- euro.

Bestel online

 


Met een Giftcard van Hampshire Hotels geeft u een belevenis cadeau. 

Heeft u een Hampshire Giftcard ontvangen?

Ga naar www.hampshire-hotels.com voor inspiratie en kies uw favoriete Hampshire Hotel of restaurant. Met de Giftcard reserveert u vooraf en direct bij het hotel van uw keuze, dit kan telefonisch of via de e-mail.
De Hampshire Giftcard is geldig bij ieder Hampshire hotel en heeft een geldelijke waarde.

  • Reserveer vooraf en direct bij het hotel van uw keuze. Dit kan telefonisch of via de e-mail.
  • Vermeld bij de reservering dat u in het bezit bent van een Hampshire giftcard. 
  • De Giftcard heeft een geldelijke waarde die van de totaalfactuur wordt afgetrokken.
  • Niet inwisselbaar tegen contanten, de Giftcard dient niet in één keer in zijn geheel te worden besteed, u kunt de card met het resterende geldbedrag op een ander moment besteden. 

 

Deelnemende hotels

Bij alle Hampshire Hotels en bijbehorende restaurants kunt u de Hampshire Giftcard inleveren. Waar wilt u heen? Kijk bij Hotels voor alle locaties op een rij.

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden Giftcard.

Check uw saldo

Uiteraard kunt u uw oude vertrouwde Hampshire Cheques ook nog verzilveren (mits deze nog geldig zijn). Ga naar de Hampshire Cheques pagina voor meer informatie; www.hampshire-hotels.com/cadeau


▲ Terug naar boven