• De mooiste dag in je leven!

Trouwen in onze hotels

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De eerste stap naar jullie bruiloft is genomen, wij helpen je graag de tweede stap te maken! Hampshire Hotels heeft een breed scala aan trouwlocaties in Nederland.

Jullie trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een van de belangrijkste dagen in je leven en daarbij ook een van de mooiste dagen. Daarom is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met alle wensen, van de ceremonie tot de huwelijksnacht, zodat jullie samen met de gasten kunt genieten. Hampshire Hotels helpt jullie heel graag om de trouwdag tot in de puntjes perfect te verzorgen.

Trouwen bij Hampshire Hotels maakte van onze mooiste dag ook meteen de relaxte dag van ons leven!

Bas & Linda, Alkmaar

Het voordeel van Hampshire Hotels

  • Trouwen op bijzondere locaties
  • Bruiloft op maat
  • Geen stress Hampshire regelt alles
Het voordeel van Hampshire Hotels

Trouwen in Hampshire Hotel - Delft Centre

Je trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een van de belangrijkste dagen in je leven en daarbij ook een van de mooiste dagen. Daarom is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met alle wensen, van de ceremonie tot de huwelijksnacht, zodat je samen met familie en vrienden optimaal kunt genieten. Hampshire Hotels helpt je heel graag je trouwdag tot in de puntjes perfect te verzorgen.

Naar het hotel

Trouwen in Hampshire Hotel - Avenarius

In een romantische omgeving met bossen en dorpjes ligt Hampshire Hotel – Avenarius. Dit is de ideale plek om de mooiste dag van je leven te vieren. Van de ceremonie tot het entertainment, en van de bruidssuite tot de catering: wij helpen graag om je trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. De goed bereikbare locatie en gratis parkeervoorzieningen maken het hotel een mooie plek om met familie en vrienden samen te komen voor een feestavond. Om de sprookjesdag compleet te maken beschikt Hampshire Hotel – Avenarius over een luxueuze bruidssuites, voor een onvergetelijke huwelijksnacht. 

Naar het hotel

Trouwen in Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen

Je trouwdag is één van de belangrijkste en mooiste dagen van je leven. Wil je dat de sfeervolle binnenstad van Zutphen het toneel wordt van je trouwerij? Organiseer je bruiloft bij Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen. Wat je wensen en verwachtingen ook zijn met betrekking tot de trouwdag: de medewerkers van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen doen er alles aan om de perfecte dag te organiseren. De medewerkers adviseren en assisteren graag bij de verzorging van dit feestelijke moment. Bijvoorbeeld met het regelen van de bloemen, fotograaf en de catering.

Naar het hotel