Heeft u een vraag?

Interesse in vergaderen bij Hampshire Hotels? Neem contact op voor een meeting op maat.

088 - 5220 220

Wij bellen u graag terug

Hampshire Hotels kan veel werk uit handen nemen. Wij geven advies op maat en denken met u mee om het beste resultaat uit de meeting te halen.

 

Vind direct een locatie

Met onze locatiezoeker vindt u binnen 2 minuten een geschikte locatie.

Kies een locatie

Meeting & Events

Haal alles uit de bijeenkomst

 • Tot 2500 personen
 • De modernste audiovisuele middelen
 • Gratis Wi-Fi

Vergaderen betekent meer dan een ruimte huren. Er zijn zalen die geschikt zijn voor twee tot 2500 personen, en er is er altijd een die aansluit bij uw wensen.

Voor elke bijeenkomst
De vergaderlocaties van Hampshire Hotels zijn altijd gunstig gelegen en goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Continue service, de modernste audiovisuele middelen, gratis Wi-Fi en voldoende parkeergelegenheid zorgen ervoor dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt en de deelnemers effectief kunnen vergaderen. 

Een succesvolle training

 • Verrassende locaties
 • Advies op maat
 • Volledig verzorgde bijeenkomst

Terwijl kennis wordt overgebracht zorgen onze medewerkers dat het de deelnemers aan niets ontbreekt. De cursus wordt gegeven in een vergaderruimte met de juiste faciliteiten, goedwerkend internet en uitstekende service. Zo kunnen de deelnemers zich volledig richten op de training. 

Een training of cursus saai?
Niet bij een van de Hampshire hotels. Een verrassende omgeving, heerlijke Hampshire break, comfortabele hotelkamer of bijzondere activiteit zorgt ervoor dat de training meer dan compleet is. 

Goede voorbereiding is het halve werk

 • Van 2 tot 500 personen
 • Voor alle bijzondere momenten
 • Voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een paar personen of een evenement voor een heel grote groep: er is altijd een locatie te vinden die past bij de gelegenheid van uw event. Hampshire Hotels heeft een aantal indrukwekkende zalen, conferentieruimtes, een auditorium, foyers of restaurants die zeker geschikt zijn.

Onvergetelijke evenementen
Een event moet vooral een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten. Grootse presentatie, bedrijfsfeest of jubileum of een ander feestelijk bijzonder moment? Een goede voorbereiding is het halve werk waar wij graag bij helpen. Benieuwd welk hotel het beste bij uw event past? Neem direct contact op voor meer informatie. 

Voor elk evenement

 • Van 2 tot 500 personen
 • Voor alle bijzondere momenten
 • Binnen en buitenlocaties

Onvergetelijke evenementen Een event moet vooral een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten. Grootse presentatie, bedrijfsfeest of jubileum of een ander feestelijk bijzonder moment? Een goede voorbereiding is het halve werk waar wij graag bij helpen.

Benieuwd welk hotel het beste bij uw event past? Neem direct contact op voor meer informatie.

 

More than welcome

Het voordeel van Hampshire Hotels

De vakkundige medewerkers van Hampshire Hotels staan klaar om te helpen met het samenstellen van bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, seminars of groepsreserveringen vanaf 8 personen en altijd voor vaste vergadertarieven voor een 4, 8, 24 of 32-uurs durend arrangement. Ook is er is altijd een Hampshire hotel in de buurt, voor elke meeting, incentive, training of event is er een geschikte locatie.

Binnen 4 uur een offerte op maat

Binnen 4 uur een offerte op maat

Vaste vergadertarieven

Vaste vergadertarieven

1 telefoonnummer voor al uw zakelijke reserveringen

1 telefoonnummer voor al uw zakelijke reserveringen

Heerlijke Hampshire breaks

Heerlijke Hampshire breaks

Uitstekende service en advies op maat

Uitstekende service en advies op maat

Bijzondere, karakteristieke en iconische hotels

Bijzondere, karakteristieke en iconische hotels

Voor elke meeting, vergadering, incentive of event de juiste ruimte

Voor elke meeting, vergadering, incentive of event de juiste ruimte

Referenties

Gijs Verbeek
Executive Director van Meeting Professionals International (MPI)

Verrassend leuke locaties met echt goede service. Spontane medewerkers die weten waar ze het over hebben en de kwaliteit van de F&B springt eruit! Meeting Professionals International (MPI) vergadert maandelijks bij Hampshire Hotels en de verwachtingen worden keer op keer overtroffen.

Melissa van der Sluijs
Visitors Department DAF Trucks N.V.

DAF Visitors Centre is regelmatig op zoek naar een locatie voor groepen en bij Hampshire Hotels bieden ze een goede service. Bereikbaarheid is goed, zowel telefonisch als per e-mail. Men denkt altijd met ons mee. Het is enorm prettig samenwerken. Goede service en een proactief team

Friends of Hampshire

Under construction

Het spaarprogramma is gestopt in de huidige vorm. 

Maar niet getreurd. Friends of Hampshire gaat under construction en komt in een nieuw en verbeterd jasje terug.

Heeft u in de tussentijd een vraag?

Neem contact op via: info@hampshire-hotels.com

Zakelijk overnachten

Duurt een zakelijke bijeenkomst tot laat of wilt u juist vroeg aanwezig zijn, voor een efficiënte start van de dag?

 • Met of zonder uitgebreid ontbijtbuffet
 • Ideale uitvalsbasis
 • Gratis Wi-Fi

Voor iedere wens tal van opties: van ideaal gelegen stadshotels, inspirerende zakelijke hotels tot hotels midden in de natuur. 

Comfortabel en efficiënt
Voor een ontspannen verblijf overnacht u op een comfortabele hotelkamer. Een hotelovernachting reserveert u snel en gemakkelijk voor de best beschikbare prijs direct via Hampshire Hotels.

Zoek en boek een hotel

Goed bereikbaar en ideaal gelegen. Er is altijd een Hampshire hotel in de buurt.

 • Goed bereikbaar
 • Vlakbij snelwegen of OV
 • Ideaal gelegen

Vergaderen, ontmoeten of overnachten

Voor elke zakelijke bijeenkomst heeft Hampshire Hotels een geschikte locatie met de juiste faciliteiten. Alle hotels beschikken over razendsnel internet en gratis Wi-Fi. ’s Ochtends staat er een overheerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en een aantal Hampshire hotels hebben fitness- of wellnessfaciliteiten om heerlijk te ontspannen na een productieve dag.

Waar is uw volgende zakelijke bijeenkomst?

Opstellingen

Kies de juiste zaalinrichting

Iets simpels als de zaalinrichting kan een vergadering veel kracht bijzetten en zo een belangrijke rol spelen. De meest gebruikte opstellingen:

U-VORM

U-VORM

Een wat informelere setting die geschikt is voor een kleiner groepsoverleg met een interactief doel zoals een brainstormsessie.

BLOK

BLOK

Deze vorm, die ook wel Carré genoemd wordt, is geschikt voor een bijeenkomst zonder presentatie, bijvoorbeeld voor overleg en besluitvorming. De tafels staan aaneengesloten in een vierkant en iedere deelnemer kan elkaar aankijken. 

SCHOOL

SCHOOL

Deze opstelling is geschikt voor formele presentaties en de focus ligt op de spreker. De deelnemers hebben de mogelijkheid om notities te maken aangezien er tafels staan opgesteld.

THEATER

THEATER

Geschikt voor formele bijeenkomsten zoals een presentatie voor een grotere groep. Interactie speelt een minder belangrijke rol en de focus is op de spreker. Er is geen ruimte om notities te maken, want er is geen tafel bij iedere deelnemer.

CABARET

CABARET

De losse tafels hebben zicht op de spreker, wat deze vorm geschikt maakt voor interactieve presentaties. Ideaal voor sessies waar tussendoor in groepjes overlegd of gebrainstormd moet worden.

RECEPTIE

RECEPTIE

Deze informele opstelling is zeer geschikt voor feestelijke bijeenkomsten of evenementen en maakt het voor gasten makkelijker om met elkaar in contact te komen en rond te lopen.

Aan het woord

De ondernemer aan het roer - Hampshire Hotel - Parkzicht Eindhoven

Nicky van Westenbrugge
Eigenaresse - Hampshire Hotel - Parkzicht Eindhoven

“Als ondernemer aan het roer vind ik het plezier in het werk het meest belangrijke. Niet alleen míjn plezier, maar het plezier van mijn gehele team. Als ondernemer én moeder besef ik me maar al te goed dat het leven zich niet laat vastleggen en je in moet springen op de hashtagkansen die voorbij komen. Ik hashtaggeniet van het plezier wat ik uit iedere dag kan halen.”

hampshirehotelparkzicht hashtagrestaurantparkzicht #deondernemeraanhetroer #hampshirehotels #morethanwelcome

De ondernemer aan het roer - Hampshire Hotel - Delft Centre

Janine Camijn
Eigenaar - Hampshire Hotel - Delft Centre

hashtag

“In ons hotel zie je de vooral de passie voor muziek terug. Muziek is voor onze familie en team 1 grote bron van hashtaginspiratie. Het heeft ons tal van mooie hashtagontmoetingen en samenwerkingen gebracht. Onze hotel hashtagjazzconcerten worden druk bezocht door hashtagmuziekliefhebbers maar ook door gewoon nieuwsgierige hotelgasten. Ik vind het echt magnifiek je hashtagpassievoormuziek met je gasten te kunnen delen. “

ampshirehotels hashtagdeondernemeraanhetroer hashtagmusiclover hashtagindelft hashtaghampshirehoteldelft hashtagrestaurantswing 

De ondernemer aan het roer - Hampshire Hotel & Spa - Paping Ommen

Ron Nijhof
Eigenaar - Hampshire Hotel & Spa - Paping Ommen

"Het vak van een hotelier is zo veelomvattend en ondernemen pur sang. Wij hebben met zo veel verschillende aspecten te maken: gastbeleving, bedrijfseconomische zaken, lekker eten, mooie hashtagwijnen, seizoens- en weersinvloeden... Ik, als ondernemer bij Hampshire Hotels, vind het belangrijk dat ik mijn eigen persoonlijkheid en hashtagcreativiteit kwijt kan in mijn hashtaghotels. De hoge werkdruk, 24/7, maakt hashtagzelfondernemen prachtig en uitdagend."

Deondernemeraanhetroer pursang #deondernemeraanhetroer #hampshirehotels #morethanwelcome

Restaurants

Een hapje eten? Uitgebreid borrelen?

Geniet van een kopje koffie, een goed glas wijn, een heerlijk diner of uitgebreide zakelijke lunch. De karakteristieke locaties van Hampshire Hotels zijn vaak de ideale gelegenheid voor een zakelijke afspraak.

Lactose-intolerantie? Glutenallergie? Vraag gasten naar hun dieetwensen om ongemakkelijke situaties te voorkomen. En bij een verjaardag of jubileum kan het hotel taart of bijvoorbeeld bloemen regelen. Ook deze kleine dingen maken de bijeenkomst tot een succes.

Op zoek naar een bijzonder restaurant

In de restaurants van Hampshire Hotels kunt u, kunnen uw gasten of de deelnemers van een zakelijke bijeenkomst heerlijk lunchen, uitgebreid dineren en gezellig natafelen. Of het nu gaat om een paar personen of juist om een grote groep: er zijn volop restaurantmogelijkheden die passen bij de behoeften van het gezelschap.

Bijvoorbeeld in het hippe upcoming Amsterdam-Oost bij restaurant Enoteca Amsterdam. Op de kaart verschillende Italiaanse streekgerechten en meer dan 20 wijnen per glas, eet u lekker authentiek Italiaans.

Op zoek naar een bijzonder restaurant voor uw zakelijke gasten? Neem contact op en we helpen u graag verder.

Contact

Een adres voor al uw zakelijke aanvragen

Het organiseren van een zakelijke bijeenkomst of event is tijdrovend, daar weten wij alles van. Van het kiezen van de locatie tot de werking van de beamer, alles vraagt aandacht.

De vakkundige medewerkers van Hampshire Hotels hebben uitgebreide kennis over alle locaties en staan klaar om te helpen met het samenstellen van bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, seminars, groepsreserveringen of events vanaf 8 personen. Bij Hampshire Hotels regelen we alle randvoorwaarden tot in de puntjes en voor vaste vergadertarieven.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Dan sturen wij u ons scherpe voorstel of geven we simpelweg advies en altijd binnen vier uur. 

 

088 - 5220 220
reservations@hampshire-hotels.com
Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur
 • Advies op maat
 • Binnen 4 uur een offerte
 • Voor al uw zakelijke wensen