Hoe kom je op Saba?

Hoe kom je op Saba? 

Alles wat je moet weten om op Saba te komen. 

Hier vind je informatie over hoe u naar Hampshire Hotel - Queen's Gardens Resort kunt reizen. Er zijn twee mogelijkheden: over zee of door de lucht. Ontdek alles wat je moet weten over vluchtschema's en bootveerdiensten. Of als je luxe wilt reizen: hoe boek ik een privé charter of hoe mijn jacht voor anker gaat.

Om Saba of andere omliggende eilanden te bereiken vlieg je altijd via St. Maarten Airport (SXM). Klik hier om te weten te komen welke luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Sint Maarten vliegen.

 
GETTING HERE BY AIR 
 
Saba is gemakkelijk bereikbaar met het vliegtuig vanaf Sint Maarten. Winair voert deze 12 minuten durende vlucht 4 keer per dag uit. Op dit moment bedraagt de heen- en terugvlucht van Sint Maarten naar Saba ongeveer US$ 190,00 per dag.
 
Winair Saba
 
 
 
Telefoon: +599-416-2255
Lokale St. Maarten telefoon : +1721-545-4230
Gratis telefoon uit de VS: 800-634-4907
Online reserveren: www.fly-winair.com
 
 
 
Voor het vinden van een vlucht naar St. Maarten (luchthavencode: SXM) kijk op de website van Prinses Juliana International Airport.
 
 
 
BY SEA: DAWN II
 
 
De Dawn II, ook wel de Heineken boot genoemd, biedt sinds 2005 een consistente en betrouwbare service tussen Fort Bay, Saba en Dock Maarten, Sint Maarten. Het 65' aluminium schip is uitgerust om 50 passagiers te vervoeren en beschikt over een passagierscabine met airconditioning en comfortabel gewatteerde stoelen binnen en buiten om te genieten van de koele Caribische bries. Voor het geval u zich afvraagt.... er is GRATIS Heineken aan boord!
 
De heen- en terugreis kost ongeveer $100,-.
 
Online: www.sabactransport.com
E-mail: sabactransport@gmail.com
 
 
 
 
 
 
BY SEA: THE EDGE
 
 
The Edge: De hogesnelheidsboot die vervoer en dagtochten naar Saba verzorgt, wordt op woensdag, vrijdag en zondag uitgebreid. Vertrek vanaf St. Maarten's Simpson Bay bij de Pelican Marina.
 
De boot vertrekt vanaf St. Maarten:
9:00 uur (check-in 8:15 uur), aankomst in Fort Bay, Saba om 10:30 uur en terugkomst om 15:30 uur.
 
De kosten voor een enkele reis:
50 dollar eenrichtingsverkeer (25 dollar voor kinderen). (exclusief havengelden).
Open bar en tweetalige bemanning aan boord.
 
Online: www.stmaartenactivities.com
E-mail: aquamania@sintmaarten.net
Telefoon: +1721 544 2640 of +1721 544 2631 2631.
 
 
 
YACHTING
 
Stel je een weelderig groen eiland voor dat bijna onaangetast is, maar nog steeds alle luxe heeft die je zoekt. Saba zal dat speciale bezoek aan dat speciale eiland zijn! Steeds meer van onze gasten komen aan op ons kleine magische eilandjachtje. Daarom geven wij u hierbij de informatie die u nodig heeft als u van plan bent om met een charterboot of uw eigen jacht te komen.
 
Of u nu alleen voor de dag komt of van plan bent om te overnachten, u bent van harte welkom voor een ontbijt, lunch of diner in ons resort. Moe van het slapen op uw jacht? Informeert u dan gerust naar de suites via telefoon of e-mail. Zeilen of varen naar Saba is een mooie manier om het eiland te bereiken. Het geeft u het gevoel dat u een plek ontdekt die u door de tijd vergeten bent, een mysterieus ruig en woest eiland waar eeuwen geleden misschien wel piraten hun toevlucht hebben gezocht.
 
Er zijn hier geen hightech jachthavens, alleen de pure natuurlijke schoonheid van steile kliffen die in de oceaan vallen en de wilde tropische vegetatie die zich vastklampt aan de hellingen. Al met al een fantastische omgeving om 's morgens wakker te worden, met alleen het geluid van zeevogels en golven die op de kust breken. Er zijn verschillende aanlegplaatsen in het Saba National Marine Park. Saba heeft genoeg aanlegplaatsen voor iedereen. De gele boeien zijn voor jachten; anker niet zonder toestemming. Wij helpen u graag met alle formaliteiten.
 
Onze Yacht Handling partner, Saba Deep, is te bereiken via maritiem kanaal 16. Zij nemen alle formaliteiten voor u over.
 
U kunt ze ook telefonisch bereiken: +599 416 3347 of e-mail: info@sabadeep.com
 
   
   
 
PRIVATE PLANE CHARTER
 
 
Als u direct naar Saba wilt komen en niet wilt wachten op lijnvluchten kunt u een vliegtuig charteren via Windward Express Airways. Zij bieden eersteklas express conciërgeservice en gegarandeerde vaste prijzen. Windward Express vliegt op tijd naar uw planning en bestemming en vermijdt tegelijkertijd het inchecken in de luchthaventerminal, lijn-ups en verloren bagage. Van een korte vlucht tot uw persoonlijke reisroute, ze bieden directe volledige toegang tot internationale, regionale en beperkte luchthavens (St. Barths, Baillif, Le Saints en Saba).
 
Windward Express Airways N.V.
Prinses Juliana International Airport
Sint Maarten
Nederlandse Antillen
 
Operaties
Tel: +1721 545 2001
Fax: +1721 545 2224 +1721 545 2224
E-mail: reservations@windwardexpress.com
 
   
   
 
GENIETEN!

Als je er bent hoef je alleen nog maar te genieten!

Welkom in Queen's Gardens Resort & Spa: "Het meest ontspannende toevluchtsoord van het Caribisch gebied" Een klein luxe resort verscholen op het prachtige eiland Saba.
 
Ons Resort heeft een tijdloze uitstraling van de charme en pracht van Moeder Natuur. De hoofdstad van Saba, The Bottom, Queen's Gardens, ligt in het exclusieve gebied dat bekend staat als Troy Hill. Majestueus gelegen op 1200 voet boven de zeespiegel, de hoogte van het Resort houdt het pand in een verfrissende en comfortabele staat door de constante bries die van de zee en de bergen komt.
 
Queen's Gardens Resort & Spa is een klein luxe resort dat eigendom is van, beheerd en gemanaged wordt door de eigenaren. Ons doel is om een heerlijke vakantie te verzorgen voor alle gasten door middel van een zeer hoog niveau van service en het aanbieden van geweldige accommodaties en eetgelegenheden. We willen dat onze gasten echt kunnen genieten van hun vrije tijd en wij zullen er alles aan doen om dit mogelijk te maken. Het aanbieden van een thuis weg van huis. Als gast in Queen's Gardens willen we graag dat u in staat bent om "uw hersens uit te schakelen", en wij zullen voor alles zorgen.
 
   
 

Hampshire Hotel - Queens Gardens Resort

▲ Terug naar boven