Menu

Trouwen in een Hampshire hotel

Trouwen in een van de Hampshire hotels

Uw trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een van de belangrijkste dagen in uw leven en daarbij ook een van de mooiste dagen. Daarom is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met al uw wensen, van de ceremonie tot de huwelijksnacht, zodat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten. Hampshire Hotels helpt u heel graag uw trouwdag tot in de puntjes perfect te verzorgen.

“Trouwen bij Hampshire Hotels maakte van onze mooiste dag ook meteen de relaxte dag van ons leven!” Bas & Linda, Alkmaar

Trouwen in onze hotels

U gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd! De eerste stap naar uw bruiloft is genomen, wij helpen u graag de tweede stap te maken! Hampshire Hotels heeft een breed scala aan trouwlocaties in Nederland en zelfs op Saba!

De mooiste dag van uw leven

Hampshire Hotels zorgt er graag voor dat uw trouwdag de mooiste dag van uw leven wordt, wij denken dan ook graag met u mee en organiseren graag een bruiloft op maat, neem gerust contact met ons op!

Locaties

Op zoek naar trouwlocaties in een hotel? Bekijk de trouwlocaties in een hotel en vraag bij de meest geschikte trouwlocaties direct informatie aan.

 

 

6 hotels beschikbaar

Hampshire Boshotel - Overberg

Overberg, Utrecht, NL

Bekijk hotel

Hampshire Hostellerie - Schuddebeurs

Schuddebeurs, Zeeland, NL

Bekijk hotel

Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen

Zutphen, Gelderland, NL

Bekijk hotel

Hampshire Hotel - Avenarius

Ruurlo, Gelderland, NL

Bekijk hotel

Hampshire Hotel - Delft Centre

Delft, Zuid-Holland, NL

Bekijk hotel

Hampshire Hotel - Queen's Gardens Resort

The Bottom, Saba, AN

Bekijk hotel