Menu
Telefonisch reserveren: +31(0)35 677 7217 

Over Hampshire Hotels

Over Hampshire Hotels

Met ruim 69 hotels is Hampshire één van de grootste hotelondernemingen van de Benelux. De portefeuille van de hotelgroep omvat hotels in Nederland en België. De hotels vindt u op uiteenlopende locaties, van centraal gelegen stadshotels tot hotels die midden in de natuur liggen. Alle hotels die tot Hampshire Hospitality behoren hebben een eigen uniek karakter, zoals het statige Hotel American en The Manor Hotel in Amsterdam, het Designhotel in Maastricht en het Oranje Hotel in Leeuwarden.

Elk Hampshire hotel ondergaat een nauwkeurige inspectie alvorens toegelaten te worden tot de hotelgroep. De classificatie gaat al naar gelang de faciliteiten, ligging, inrichting en mogelijkheden van het hotel.

Hampshire voert drie merken, die allen getuigen van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met optimale gastvrijheid en hoogstaande service.

Bekijk hier het Hampshire Hotels magazine online.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren. Voor meer informatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen verwijzen wij u naar de MVO pagina

Download / bekijk MVO verklaring

Download / bekijk verklaring duurzaam inkoopbeleid


Algemene voorwaarden
Op deze website zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toeassing (downloaden, pdf).

 

Merknamen

Hampshire Classic
Hampshire Classic beslaat 4-sterren deluxe en 5-sterren hotels. Het merk staat voor unieke en bijzondere hotels met een historische achtergrond.

Hampshire Hotels

Hampshire Hotels betreft eersteklas 3- en 4-sterren hotels. Dit zijn hotels met goede faciliteiten en een sterke prijs-kwaliteit verhouding.

Naar de toekomst richt Hampshire Hospitality zich op verdere ontwikkeling van hotelbedrijven in de Benelux en westelijk Duitsland middels licentie of eigen exploitatie, om op die manier een nog breder gastvrijheidsproduct aan haar gasten te kunnen aanbieden.

Hampshire Hospitality heeft in totaliteit ruim 80 hotels onder de naam Hampshire in de markt. 25 hotels hiervan zijn in eigendom van Hampshire Hospitality, de overige hotels zijn middels een licentieformule aangesloten bij de groep.

Naast deze hotelmerken voert Hampshire ook de merken Brasserie FLO. Het bekende brasserieconcept uit Parijs wordt onder licentie geëxploiteerd in de Hampshire Hotels in Amsterdam (Hampshire Hotel - Rembrandt Square) en Maastricht (Designhotel Maastricht - Hampshire Eden) en in het Holiday Inn Eindhoven (wat geëxploiteerd wordt door Hampshire Hospitality en aangesloten is bij Holiday Inn).

Pers


18-01-2016 - HAMPSHIRE HOTELS VIERT 15-JARIG JUBILEUM ...

17-02-2015 - Culinaire hotspot Club Newport 1852 bestaat 1 jaar...

13-10-2014 - Hampshire rondt herfinanciering af...

15-09-2014 - Fitland Veghel nieuwste aanwinst Hampshire Hospitality...

11-05-2014 - Lazy Sunday Afternoon met sterrenchefs bij Club Newport 1852...

10-03-2014 - Fiets van hotel naar hotel met Hampshire fietsarrangementen...

14-01-2014 - De Arendshoeve nieuwste aanwinst Hampshire Hospitality Rust en ruimte in de Krimpenerwaard...

07-01-2014 - Hampshire Hotel – Jan van Scorel nieuw binnen Hampshire concern – Aan de voet van de Schoorlse Duinen...

29-10-2013 - Hampshire Hotel American beste historische stadshotel ...

18-10-2013 - Hampshire Hotel Newport Huizen officiële trouwlocatie ...
toon oudere berichten

Naar boven